LIFE STYLE

Αγωγή σε follower του: Η εικόνα και το σχόλιο για τις φωτιές που προκάλεσε

αγωγή-σε-follower-του-η-εικόνα-και-το-σχόλιο-γι-784227

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου όλες αυτές τις μέρες μετά από την τραγωδία στο Μάτι και τη φωτιά στην Κιννέτα, διατηρούν επαφή με ανθρώπους που μπορούν να τους χρειαστούν μέσω social media, κοινοποιούν χρήσιμα πράγματα και πάνω από όλα ανακοίνωσαν την προσφορά του σπιτιού τους για πυρόπληκτους που έχουν ανάγκη για διαμονή.

Ένας από τους δεκάδες χιλιάδες διαδικτυακούς ακολούθους του ζευγαριού, δημοσίευσε μία φωτογραφία τους που τους δείχνει να ποζάρουν ευτυχείς σε πισίνα και έγραψε ειρωνικά: «Τέτοιο πόνο και τέτοια αγανάκτηση στην πισίνα τού ίσως αυθαίρετου εξοχικού, που δεν περιγράφεται».

Ο ηθοποιός μόλις είδε την ανάρτηση του απάντησε αμέσως, ενώ ταυτόχρονα σε instastory του ξεκαθάρισε προς όλους ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη περίπου πριν από 5 χρόνια, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στη Θεσσλαονίκη και διέμενε στο ξενοδοχείο Hyatt!

Ο Αίβάζης του απάντησε και στα προσωπικά μηνύματα και ο χρήστης δημοσιοποίησε τη συνομιλία τους, με τον Γιάννη Αϊβάζη να είναι ενοχλημένος, προειδοποιώντας ότι θα κινηθεί νομικά και τα χρήματα που θα κερδίσει, αν κερδίσει, θα τα προσφέρει στους πυρόπληκτους.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου