LIFE STYLE

Το Netflix φέρνει μιούζικαλ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα

το-netflix-φέρνει-μιούζικαλ-για-τη-ζωή-της-πρ-750923

Ένα νέο μιούζικαλ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα κινηματογραφηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα προβληθεί στο Netflix στις αρχές του 2021, προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς το Μπρόντγουεϊ παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, καθώς θα μπορέσουμε τελικά να μοιραστούμε το σόου μας με τους λάτρεις του θεάτρου παντού», τονίζουν οι παραγωγοί σε μια ανακοίνωση.

«Αν και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ζωντανό θέατρο, νιώθουμε τιμή που αποτελούμε μέρος της ποιοτικής ψυχαγωγίας που το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του παγκοσμίως» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Αναβλήθηκε το μιούζικαλ Νταϊανα λόγω κορωνοϊού

Το μιούζικαλ «Diana» επρόκειτο να ανέβει στις 31 Μαρτίου του 2020, όμως η αυλαία αναβλήθηκε, επειδή το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τα θέατρά του για να βοηθήσει στην αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Η παραγωγή, που καταγράφει τη σχέση, τον γάμο και το διαζύγιο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναμένεται να σηκώσει αυλαία την 25η Μαΐου του 2021. Νωρίτερα βέβαια, οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το Netflix.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου