LIFE STYLE

8 Λέξεις: Νέα πρόσωπα, περισσότερο δράμα -Το τρέιλερ του νέου κύκλου είναι στο αέρα

8-λέξεις-νέα-πρόσωπα-περισσότερο-δράμα-745206

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις» είναι έτοιμη να κάνει και πάλι πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και έχουμε ήδη το πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν.

Μπορεί η σειρά «8 Λέξεις» να ολοκληρώθηκε κάπως πρόωρα εξαιτίας του κορωνοϊού, αφού ακόμη και μετά την καραντίνα δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν γυρίσματα, ο Ανδρέας Γεωργίου όμως και οι συνεργάτες του δεν σταμάτησαν τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι.

Η δεύτερη σεζόν των «8 Λέξεων» θα έχει μια σειρά από νέες προσθήκες στο καστ, όπως για παράδειγμα ο παλιός γνώριμος στα σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, Νίκος Πολυδερόπουλος, αλλά και αποχωρήσεις. Εδώ και δύο μήνες, η Δανάη Παππά έχει ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του δεύτερου κύκλου της σειράς «8 Λέξεις».

Βίντεο: Το πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν για τις «8 Λέξεις»

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Παρασκευής, οι πρωταγωνιστές της σειράς «8 Λέξεις» βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κάτοπτρα και εξιστορούν τις προσωπικές τους ιστορίες. Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένονται καταιγιστικές με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για τις 31 Αυγούστου.

Σε τηλεταινίες ο πρώτος κύκλος των «8 Λέξεων»

Άλλωστε, λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του 2ου κύκλου της καθημερινής σειράς, «8 Λέξεις», ο ΣΚΑΪ θα προβάλει ξανά τις σκηνές που συγκλόνισαν στα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν.

Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21.00, πέντε τηλεταινίες με όλα όσα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μας την προηγούμενη χρονιά. Μία χρονιά γεμάτη ένταση, αγωνία, πάθος, μυστικά και αποκαλύψεις που καθήλωσε κατά μέσο όρο 949.519 τηλεθεατές.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου