LIFE STYLE

Η Μπιγιονσέ υποκλίθηκε στον Βρεττό Βρεττάκο: «Ηταν τιμή μου που φόρεσα ρούχο σου»

η-μπιγιονσέ-υποκλίθηκε-στον-βρεττό-βρ-744678

Λεπτομέρειες από την συνεργασία του με την Μπιγιονσέ αποκάλυψε ο Ελληνας σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος.

Ο Ελληνας σχεδιαστής μιλώντας στο περιοδικό People αποκάλυψε τι του είπε η Μπιγιονσέ για τα ρούχα του μετά από μία συναυλία όπου φορούσε τις εκπληκτικές του δημιουργίες.

Ο Βρεττάκος μάλιστα αποκαλύπτει με ποια μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ βρίσκεται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται να την δούμε με τις δημιουργίες του.

Ποιο είναι το πιο ωραίο σχόλιο που έχεις ακούσει από την Beyonce;

«Θυμάμαι όταν είχαμε πάει στη Σερβΐα για να τη δούμε από κοντά στην πρώτη περιοδεία. Είχα μείνει εκστασιασμένος από την προσωπικότητα της. Δίπλα έβλεπα την Blue Ivy και ένα δίμετρο άνθρωπο που πηγαινοερχόταν -κατάλαβα μετά από ώρα ότι ήταν ο Jay- Ζ. Η Βeyonce φορούσε ένα απλό κολάν και τις Ugg μπότες της. «Πώς σας φάνηκα με το ρούχο σας;» μου είπε. Μέχρι να κάνω τη μετάφραση στο μυαλό μου και με δεδομένο ότι μου φαινόταν αδιανόητο να ρωτάει κάτι τέτοιο, όταν έχει χιλιάδες ρούχα και οίκους που θέλουν να συνεργαστούν μαζί της, άρχισα να κάνω σχόλια για τη φωνή και την performance της. Τότε μου διευκρίνισε τι εννοούσε και ανταπέδωσα την ερώτηση λέγοντας της «εσείς θα μου πείτε». «Για μένα ήταν τιμή!» μου απάντησε. Απευθύνθηκε σε ένα νέο σχεδιαστή όπως θα μιλούσε σε έναν τεράστιο οίκο».

Υπάρχει πλάνο συνεργασίας για επόμενη περιοδεία;

«Ευελπιστώ πως ναι. Είμαι φειδωλός με τις συνεργασίες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Μου αρέσει να μιλάει η δουλειά μου».

Εκτός από την Beyonce, έχεις συνεργαστεί με την Jennifer Lopez, τη Shakira, την Taylor Swift και πρόσφατα με τη Cher.

«Οι συνεργασίες αυτές συνεχίζονται. Μόνο με τη Shakira ήταν one off, στο Τhe Voice. Μας είχαν ξαναζητήσει ρούχα για την εμφάνιση της στο Μουντιάλ, αλλά τελευταία στιγμή επιλέχτηκε κάτι άλλο. Αυτά μπορεί να συμβούν».

Ποια Celebrity παγκόσμιας σόουμπιζ θέλεις να δεις να φοράει δημιουργίες σου;

«Τη Charliz Theron. Είμαστε σε επαφή και θεωρώ ότι κάτι μπορεί να γίνει», λέει στο People.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου