LIFE STYLE

Man of God: Και ο Μίκι Ρουρκ στην ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου στο πλευρό του Σερβετάλη

man-of-god-και-ο-μίκι-ρουρκ-στην-ταινία-για-τη-ζω-740514

Τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, αν και ξεκίνησαν με καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχωρούν πλέον κανονικά.

Πρωταγωνιστής της ταινίας που φέρει την υπογραφή της Γιελένα Πόποβιτς, είναι ο Άρης Σερβετάλης ο οποίος για τις ανάγκες του ρόλου του έχει μεταμορφωθεί.

Στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη όμως θα βρεθεί και ο Μίκι Ρουρκ. Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε ο Μιχάλης Μητρούσης το πρωί της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

«Τελειώνω τώρα μια ταινία, το «Man of God» που είναι γυρισμένη στα αγγλικά και παίζει ο Μίκι Ρουρκ. Αφορά στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου και θα κατέβω στην Αθήνα στα μέσα του μηνός γιατί επανέρχομαι στα γυρίσματα μετά τον κορονοϊό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μητρούσης στην πρωινή εκπομπή.

«Θα έρθει αυτές τις μέρες στην Ελλάδα ο Μίκι Ρουρκ γιατί είχαμε σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού και δεν μπορούσαν να έρθουν τα αεροπλάνα από την Ρωσία. Έχουμε κάνει ήδη γυρίσματα και ο Άρης Σερβετάλης κάνει τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στο τι ρόλο θα υποδυθεί ο Μίκι Ρουρκ; Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου