LIFE STYLE

Λάμψη: Η κλωτσιά της Κάτιας Δανδουλάκη σε ηθοποιό που δεν ήθελε να μπει στο γύρισμα

λάμψη-η-κλωτσιά-της-κάτιας-δανδουλάκη-734411

Ένα άγνωστο περιστατικό από τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του Ant1, «Λάμψη» θυμήθηκε η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη.

Η ηθοποιός, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για όλα με την Νάντια Κοντογεώργη.

«Εσύ έχεις βρει την συντροφικότητα μέσα από την σχέση σας με τον κύριο Γιάννη Φέρτη» αποκρίθηκε η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη.

«25!» διευκρίνισε η Μαρίνα Ψάλτη και προκάλεσε εντύπωση στην παρουσιάστρια η οποία θέλησε να μάθει ποιο είναι το μυστικό μιας συντροφικής σχέσης.

«Το χιούμορ» απάντησε άμεσα η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι το μόνο που σώζει και τις μικρές και τις μεγάλες σχέσεις. Όταν δηλαδή με τον σύντροφο σου, μέσα στο σπίτι σου, με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα, έχεις χαρά. Να σε διασκεδάζει και να τον διασκεδάζεις».

Αναφερόμενη στις φιλίες, η Μαρίνα Ψάλτη είπε: «Δεν έχω πάρα πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί η ζωές μας είναι διαφορετικές».

Η ηθοποιός στη συνέχεια της συζήτησης και θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό στο πρώτο γύρισμα της «Λάμψης» όπου συμμετείχε: «Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που την αγαπώ πολύ. Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά.»

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου