LIFE STYLE

Το ανορθόδοξο κερί της Γκουίνεθ Πάλτρου με άρωμα… αιδοίου και πώς φτιάχτηκε

το-ανορθόδοξο-κερί-της-γκουίνεθ-πάλτρ-734039

Έχετε ακούσει για την Goop, την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη φίρμα καλλυντικών και προϊόντων lifestyle της Γκουίνεθ Πάλτροου;

Αν ναι, θα έχετε ακούσει ίσως και για ένα από τα πλέον ξεχωριστά προϊόντα που έριξε στην αγορά, ένα αρωματικό κερί με όνομα που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολίας για την προέλευση της μυρωδιάς του.

«This Smells Like My Vagina» το λένε και κυκλοφόρησε με πάσα επισημότητα στις αρχές του χρόνου. Κι ενώ ως αστείο λεγόταν, το προσωπικό της Goop έπρεπε πράγματι να μυρίσει την πρωταρχική πηγή για να φτιάξει το αρωματικό κερί με την οσμή των γεννητικών της οργάνων.

«Για την ομάδα της Goop, το να μυρίσεις το αιδοίο της Γκουίνεθ είναι απλώς άλλη μια μέρα στη δουλειά», αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Closer» το αφεντικό της εταιρίας, Shaun Kearney.

«Είναι η απόλυτη ενσάρκωση της φίρμας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητά της στα προϊόντα».

Είπε βέβαια και άλλα πολλά, πως δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο ας πούμε να δοκιμάζουν οι υπάλληλοι της Goop ερωτικά βοηθήματα στο γραφείο, αλλά εδώ μιλάμε για το κερί.

Για να αναβιώσουν την αυθεντική οσμή της Γκουίνεθ, έφτιαξαν ένα άρωμα από γεράνι, περγαμόντο, εσπεριδοειδή, κέδρο, τριαντάφυλλο και τέτοια πράγματα.

Και το κερί ξεπούλησε αμέσως με το που κυκλοφόρησε στα μέσα Ιανουαρίου. Όσο για το όνομά του, η χολιγουντιανή ηθοποιός είπε ότι το διάλεξε θέλοντας να σταματήσει να θεωρείται ντροπή το γυναικείο αναπαραγωγικό όργανο. Και να είναι στιγματισμένη η γυναικεία σεξουαλικότητα.

Η Goop φέρνει στην αγορά ανορθόδοξα προϊόντα από το 2008…

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου