LIFE STYLE

Ποια είναι η Βολιώτισσα που μπαίνει στο Survivor

ποια-είναι-η-βολιώτισσα-που-μπαίνει-στ-698136

Την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που αποχώρησε οικειοθελώς λόγω προβλημάτων υγείας έρχεται να αντικαταστήσει στο «Survivor 4» μία νέα εντυπωσιακή παίκτρια, που είναι μάλιστα φίλη του νικητή του ριάλιτι, Γιώργου Αγγελόπουλου. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Τετάρτης (18/2) η Ελένη Χαμπέρη αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι.

Η όμορφη γυμνάστρια Ελένη Χαμπέρη κατάγεται από τον Βόλο. θα είναι πιθανότατα η τελευταία παίκτρια που έφυγε από Ελλάδα για το ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσω ενός κοινού γνωστού που σημαίνει ότι πιθανότατα έχει πάρει οδηγίες και συμβουλές από τον πρώτο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Η νέα παίκτρια είναι από πολύτεκνη οικογένεια και έχει σχέση με γνωστό chef του Βόλου.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν πέντε παίκτες στον Άγιο Δομίνικο που περιμένουν να μπουν στο παιχνίδι, ενώ με την Έλενα θα γίνουν έξι. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις από αυτούς θα μπουν σήμερα στο παιχνίδι και θα τους δούμε την Κυριακή, ενώ οι άλλοι δυο – όπως όλα δείχνουν – θα μπουν αργότερα.

Τα άλλα τρία νέα πρόσωπα που θα μπουν στο «Survivor 4» είναι δυο γυναίκες και ένας άνδρας. Το πρώτο κορίτσι είναι η 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη. Είναι καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια και την είχαμε δει στο «Dancing with the Stars» ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη. Η δεύτερη κοπέλα είναι η 29χρονη Χριστίνα Kεφαλά. Είναι αθλήτρια και influencer και είχε συμμετάσχει στο «My Style Rocks».

Τέλος, ο τελευταίος άνδρας που θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο είναι ο 30χρονος Σάκης Κατσούλης που είναι επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τη μπλε ομάδα. Στον Άγιο Δομίνικο ήδη έδω και μέρες βρίσκεται και ο 24χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. Ο Παύλος Γαλακτερός βρισκόταν στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής «Θαλασσόλυκοι», την οποία παρουσίασε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, η Κάτια Ταραμπάνκο στον ΣΚΑΪ. Ο 24χρονος έχει σπουδάσει ηχολήπτης, παίζει μπάσκετ σαν τον πατέρα του και έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Join Us».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου