LIFE STYLE

Ξαφνική εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

ξαφνική-εισβολή-του-δημήτρη-κοντομην-695516

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ελένη Μενεγάκη. Ο πρόεδρος του σταθμού έκανε εισβολή στο πλατό της εκπομπής της, με την Ελένη να τα χάνει.

«Ήρθα για να φάω εδώ σε σένα γιατί μου έκοψαν τη σύνταξη», είπε με χιούμορ μπαίνοντας στο πλατό και έδωσε ένα φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά στην παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ανέφερε πως θέλησε να κοιτάξει την κάμερα και μέσα από αυτή τους τηλεθεατές, αλλά και τους 1500 εργαζόμενους που απασχολεί και να τους πει ότι ο Alpha δεν θα κλείσει και δεν θα γίνει πραγματικότητα αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση.

«Το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. Το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας. Στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξες σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη, ίσως για μοναδική φορά στα 12 χρόνια που βρίσκεται στο κανάλι, φάνηκε πως έχασε τα λόγια της και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί όλο αυτό που της συνέβη στον αέρα.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ξανά πως δεν γνώριζε για την είσοδο του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή και μιλώντας στον Γρηγόρη Γκουντάρα ανέφερε «μη με ρωτάς τώρα αν είμαι καλά, ρώταμε μετά το τέλος της εκπομπής. Δεν ξέρω τι άλλο θα συμβεί».

Πηγή:govastileto.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου