LIFE STYLE

Eurovision 2021: Η επίσημη παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού

eurovision-2021-η-επίσημη-παρουσίαση-του-ελληνικο-693547

Στις 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ του ελληνικού τραγουδιού «Last Dance» που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021.

Η ανακοίνωση για το ελληνικό τραγούδι της φετινής Eurovision έγινε χθες (22.02.2021), στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, όπου καλεσμένοι της Αντριάνας Παρασκευοπούλου ήταν η ερμηνεύτρια του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη και ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας.

Η Στεφανία μάλιστα είπε ότι είναι ένα «φανταστικό αποτέλεσμα», ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού, ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή. Ο σκηνοθέτης τόνισε όμως ότι το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στο ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί από τα εξωτερικά γυρίσματα του βιντεοκλίπ , η Στεφανία μίλησε με ενθουσιασμό για το τραγούδι που έχουν δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade και η Sharon Vaughn: «Το “Last Dance” είναι τέλειο! Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ» είπε, ενώ τόνισε πως «Το “SUPERG!RL” ήταν ένα teen pop κομμάτι, αλλά τώρα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό».

Χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια παρά τις πυρετώδεις προετοιμασίες, η Στεφανία έδωσε τη δική της υπόσχεση για την ελληνική εμφάνιση στη Eurovision, λέγοντας πως «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα».

Ο Κώστας Καρύδας αποκάλυψε ακόμα περισσότερα στοιχεία για το ύφος του βιντεοκλίπ, το οποίο θα έχει γυρίσματα σε στούντιο και εξωτερικούς χώρους, αισθητική από πίνακες ζωγραφικής, ονειρικές εικόνες και πολλά εφέ: «Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε» , είπε χαρακτηριστικά.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου λοιπόν η ΕΡΤ θα παρουσιάσει επίσημα το «Last Dance», με το οποίο η Στεφανία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου