LIFE STYLE

«Συγγνώμη μπαμπά!»: Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τον Τρύφωνα Καρατζά που έγινε viral

συγγνώμη-μπαμπά-η-ανάρτηση-της-κωνσ-653779

Πίσω στο 1994: τότε που η ιδιωτική τηλεόραση έκανε τις πρώτες της διαδρομές και πειραματιζόταν.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1994, στο Mega Channel, έκανε πρεμιέρα μια σειρά που αγαπήθηκε από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο. Eίχε τον τίτλο «Λαβ σόρρυ».

Οι χαρακτήρες της (που έπλασε στην φαντασία της η σεναριογράφος Ελένη Μαβίλη) και οι ατάκες τους έγιναν «viral» -στα μέτρα και τα σταθμά της εποχής. Η γιατρός Λίλη (πoυ υποδυόταν η πρωτοεμφανιζόμενη, τότε, Κωνσταντίνα Μιχαήλ), ερωτεύτηκε τον Σάκη, υδραυλικό στο επάγγελμα (που υποδυόταν ο Τάσος Χαλκιάς).

Τον πατέρα της «Λίλης» υποδυόταν ένας ηθοποιός που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους ανθρώπους που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του. Ο Τρύφωνας Καρατζάς διέγραψε την δική του πορεία σε θέατρο και τηλεόραση και όλοι έχουν να θυμούνται από εκείνον κάτι πολύ τρυφερό και γενναιόδωρο.

H Kωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, στο πλευρό του. Υπήρξε κατά κάποιο τρόπο «μέντοράς» της. Θέλησε με ένα δημόσιο μήνυμα να του πει όσα δεν πρόλαβε.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την σειρά και μάς θύμισε αυθεντικές τηλεοπτικές 90s στιγμές.

«Αχ! Μπαμπά!». Η αρχή μου και το φινάλε σου. Να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ήταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου, πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου. Εσύ με πήρες από το χέρι για να ξεκινήσω την δουλειά αυτή. Σε ευχαριστώ. Δεν σου το είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά».

[bovary.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου