LIFE STYLE

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία απόψε

survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-τη-δεύτερη-ασ-651869

Επιστροφή στα αγωνίσματα είχαμε χθες Δευτέρα στο Survivor, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μετά το πάρτι της ένωσης, με τις δύο ομάδες να μένουν πλέον στην ίδια παραλία.

Την πρώτη ασυλία την κέρδισε η μπλε ομάδα, η οποία όπως πάντα κατάφερε να παραμερίσει τις κόντρες και τους καβγάδες και να διατηρήσει την ηρεμία της την ώρα των αγωνισμάτων, κατακτώντας ακόμα μία νίκη.

Η πεντάδα παρουσιάστηκε δυνατή και πήρε τους πόντους που χρειάζονταν, καλύπτοντας το ντεφορμάρισμα των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη. Μπορεί στο Συμβούλιο του Νησιού να “σκοτώνονται”, όμως στον στίβο μάχης αποδεικνύουν ότι είναι πιο δυνατοί και πιο σταθεροί αγωνιστικά.

Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή στη δράση του Τριαντάφυλλου περισσότερο κακό παρά καλό έκανε στην κόκκινη ομάδα, αφού είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και αποτελεί στόχο για τους μπλε για εύκολους πόντους. Όχι πως οι υπόλοιποι είναι… θηρία και φέρνουν σερί νίκες, αφού οι περισσότεροι είναι ασταθείς, οι καλές τους μέρες είναι λίγες και είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο.

Survivor Spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Ίδια εικόνα θα δούμε και σήμερα στο επεισόδιο του Survivor, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η μπλε ομάδα θα πάρει και τη δεύτερη ασυλία. Έτσι, μετά τον Τριαντάφυλλο, οι κόκκινοι θα ψηφίσουν και δεύτερο παίκτη (Μαριάνθη;), ενώ ο Παύλος Γαλακτερός θα ορίσει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου