LIFE STYLE

Ο χαζομπαμπάς Γιάννης Κότσιρας μιλά για τον 2 μηνών γιο του

ο-χαζομπαμπάς-γιάννης-κότσιρας-μιλά-γ-645733

Ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος έγινε πατέρας πριν από δύο μήνες, μίλησε για πρώτη φορά για τον γιο του.

Αν και φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή εκτός δημοσιότητας, ο Κότσιρας μίλησε χθες βράδυ για το παιδί του και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του, κατά την παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο«Ψεύτης καιρός».

Αρχικά τόνισε ότι επέλεξε αυτόν τον τίτλο για το cd του γιατί όλα γύρω μας είναι ψέματα, όλοι μας λένε ψέματα, τόνισε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι ότι το πιο ξεχωριστό τραγούδι για τον ίδιο είναι το «Πιο παραμύθι να βρω» γιατί αρέσει πολύ στον γιο του. «Το πιο παραμύθι να βρω… είναι του μπόμπιρα, χορεύει με αυτό… Ακολουθεί τον ρυθμό.

Μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του ο γιος του είπε:

«Έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο, νιώθω μία πληρότητα, που δεν ήξερα ότι υπάρχει…

Πολλές φορές εμείς σε αυτό το επάγγελμα αναζητούμε την ευτυχία στη δουλειά. Τελικά δεν είναι εκεί και το ξέρω και το ήξερα αλλά τώρα το κατάλαβα από εμπειρία πλέον»

Στη συνέχεια ο Γιάννης Κότσιρας εξομολογήθηκε ότι το παιδί θα πάρει το όνομα του πατέρα του, το οποίο είναι Νικόλαος… ενώ τόνισε ότι δεν το έχουν βαπτίσει ακόμα επειδή είναι πολύ μωρό.

Τέλος, ο Κότσιρας τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να δει τον γιο του να ακολουθεί τα βήματά του, δηλαδή να γίνει καλλιτέχνης.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου