LIFE STYLE

Keith Flint: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την αυτοκτονία του τραγουδιστή των «Prodigy»

keith-flint-νέα-σοκαριστικά-στοιχεία-για-την-αυ-598881

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία γύρω από την αυτοκτονία του 49χρονου frontman του διάσημου συγκροτήματος «The Prodigy», Keith Flint.

Λίγες ώρες πριν η αστυνομία εντοπίσει το άψυχο σώμα του, στο σπίτι του στο Έσεξ, ο Keith Flint διασκέδαζε με ένα φίλο του σε μια τοπική παμπ, όπου φαινόταν ευδιάθετος και περήφανος. Σύμφωνα με πληροφορίες της “Daily Mail”, είχε μόλις τρέξει σε αγώνα 5 χλμ. έχοντας πετύχει προσωπικό ρεκόρ και ήταν «πολύ χαρούμενος».

Στις οκτώ το πρωί (τοπική ώρα) της Δευτέρας (04/03), σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, ένας υπάλληλος του Flint τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο σπίτι του.

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο ανακοίνωσε ότι ο 49χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Flint φέρεται να είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγό του, τη DJ Μαγιούμι Κάι, με την οποία σε διάσταση από πέρσι για να την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν.

«Εκείνη δεν άλλαξε γνώμη και επέμενε να πουλήσουν το σπίτι τους. Αυτή η εξέλιξη ράγισε την καρδιά του Keith», αναφέρει πηγή που γνώριζε το ζευγάρι, μιλώντας στην εφημερίδα “Sun”.

«Η Μαγιούμι δεν φταίει σε κάτι αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Keith πίστευε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει χωρίς αυτήν», προσθέτει.

Η Κάι βρισκόταν στην Ιαπωνία, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του τραγουδιστή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006: «Κάναμε περιοδεία και μόλις μπήκε στο δωμάτιο, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν συγκλονισμένος», είχε πει σε συνέντευξή του o Flint.

Περιγράφοντας τη ζωή τους, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Μας αρέσει να κάνουν πικ νικ και να φτιάχνουμε σάντουιτς, αλλά και να ταξιδεύουμε».

«Η γυναίκα μου αγαπά το σπίτι, τα σκυλιά και τα ζώα που είναι γύρω μας, το ελάφι και την αλεπού που έρχονται και χτυπούν τον φράχτη», είχε πει για τη σύζυγό του σύμφωνα με τη Mirror.

Μετά το διαζύγιο, ο τραγουδιστής αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι τους. Το κτηματομεσιτικό γραφείο, που το είχε αναλάβει, είχε αναρτήσει λεπτομέρειες για το σπίτι, ωστόσο, μετά το θάνατο του τραγουδιστή τις «κατέβασε».

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου