LIFE STYLE

Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας έχει ελληνική καταγωγή

eurovision-2021-η-εκπρόσωπος-της-αλβανίας-έχει-ελλ-595416

Ελληνικό άρωμα θα έχει η φετινή συμμετοχή της Αλβανίας στη Eurovision. H γειτονική μας χώρα θα λάβει μέρος στον β’ ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού με την Άντζελα Περιστέρη. Ναι, καλά καταλάβατε. Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς κατάγεται από τη χώρα μας.

Γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή. «Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα στον κόσμο. Έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές εκεί» δήλωνε για την ιστοσελίδα των fan της Eurovision «Eurovision Fun» η ίδια. Τα πρώτα της μαθήματα τραγουδιού τα έκανε στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

Όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, η Περιστέρη δοκίμασε την τύχη της και στο talent show «X Factor». Επίσης, έχει συνεργαστεί σε νυχτερινά μαγαζιά με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα. Είναι η νικήτρια της πρώτης σεζόν του αλβανικού «Your Face Sounds Familiar». Μάλιστα, σε μια από τις μεταμορφώσεις της, μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και ερμήνευσε το «Τρένο». Στη Eurovision θα την ακούσουμε να τραγουδά το «Karma».

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου