LIFE STYLE

Τα επόμενα σχέδια του Χρήστου Φερεντίνου μετά το κόψιμο του DEAL

τα-επόμενα-σχέδια-του-χρήστου-φερεντί-580882

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι.

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για… νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως… ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους…

Χρήστος Φερεντίνος: Τους άφησε όλους… άφωνους στον Alpha!

Και πως να μην τους αφήσει άφωνους με τέτοια νούμερα τηλεθέασης;

O Χρήστος Φερεντίνος, απασφάλισε και έκανε από τα καλύτερα νούμερα στον Alpha!

Πιο συγκεκριμένα…

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 19
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 20,6
STAR: Πολυχρονίδης, Ο τροχός της τύχης 14,1
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 17,9
STAR: Elif, 13,2
ΑΝΤ1: H επιστροφή, 17,2

OPEN: Ειδήσεις, 5,4

ΑΝΤ1: Ειδήσεις, 17,7

ΑLPHA: ΕΙδήσεις, 21,6

ΣΚΑΙ: Ειδήσεις, 9

STAR: Ειδήσεις, 18,7

Ο παρουσιαστής, έκανε 20,6%, ξεπερνώντας την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σημείωσε εξίσου ένα πολύ καλό ποσοστό για το κανάλι της και συγκεκριμένα 19%.

Δείτε την τηλεθέαση ανά τέταρτο του Χρήστου Φερεντίνου:

12,5
22,6
24,3
23

Πηγή: youweekly.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου