LIFE STYLE

ΜasterChef: Ο σύντροφος της Σπυριδούλας ξεσπά για το διπρόσωπη και «χλαπάτσα»

μasterchef-ο-σύντροφος-της-σπυριδούλας-ξεσπά-563217

Μπορεί η Βολιώτισσα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef 3 να έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις των χρηστών των social media με τις δηλώσεις, αλλά την αντιπάθειά τους έχουν δείξει και κάποιες παίκτες του ριάλιτι.

Πρώτη και καλύτερη είναι η Αλκηστις Αλεξάκη, η οποία σε συνέντευξή της, δεν δίστασε να την αποκαλέσει διπρόσωπη και «χλαπάτσα».

Η απάντηση στα λεγόμενα της Αλκηστις ήρθε από τον σύντροφο και μέλλοντα σύζυγο της Σπυριδούλας, Αποστόλη Γερμάνη.

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», επικοινώνησε με τον Αποστόλη Γερμάνη, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για τα όσα ακούγονται για εκείνη.

«Και κακό να έκανε και να είναι αλήθεια αυτά που έκανε και όντως να είναι αλήθεια αυτά που είπε η Άλκηστις, δεν βγαίνεις να πεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο. Όταν δεν αγαπάς εσύ η ίδια τον φίλο σου, τον άνθρωπο, πως μπορείς να είσαι εσύ άνθρωπος; Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, αυθόρμητος και δίκαιος και κάποιους ανθρώπους τους πειράζει και για αυτό ακούγονται αυτά τα λόγια για την Σπυριδούλα.

Σίγουρα θα υπάρχουν αντιπάθειες χαρακτήρων μέσα σε ένα σπίτι που είναι τόσα άτομα. Σίγουρα δε θα ταιριάξουν κάποια πρόσωπα μεταξύ τους. Το επίπεδο του καθενός το ορίζει ο ίδιος για να χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν συνάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Σπυριδούλας του MasterChef.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου