LIFE STYLE

Μαγειρική στην TV: Η νέα αγάπη των διασήμων

μαγειρική-στην-tv-η-νέα-αγάπη-των-διασήμ-524279

Ο David Chang (Ντέιβιντ Τσανγκ) μαγειρεύει για την Chrissy Teigen (Κρίσι Τέιγκεν) εδώ και χρόνια. Αφού το μοντέλο έγινε τακτική θαμώνας του Noodle Bar του, οι δύο τους έγιναν φίλοι. Τώρα προετοιμάζονται να περάσουν λίγο χρόνο στην κουζίνα μαζί. Η εταιρεία Majordomo Media του Chang και η Suit και Thai Productions της Teigen συνεργάστηκαν με τα Vox Media Studios βάσει πολυετούς συμφωνίας για την παραγωγή του πρώτου προγράμματος του Hulu με θεματολογία το φαγητό.

Στην πρώτη εμφάνισή τους, στην εκπομπή με τίτλο «Family Style», ο σεφ και το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής θα διερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους για την οικογένεια και τους φίλους τους μέσα από τη μαγειρική και το δείπνο.

“Το φαγητό έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό συνάλλαγμα σήμερα” λέει ο Chang, ο οποίος πέρυσι ίδρυσε τη Majordomo Media για την παραγωγή podcasts, τηλεοπτικών εκπομπών και ειδήσεων επικεντρωμένων στη γαστρονομία και τον πολιτισμό. “Οι άνθρωποι ξέρουν περισσότερα για το φαγητό από ποτέ. Ποτέ δεν ήταν η καλύτερη στιγμή να απολαύσετε γεύσεις στην Αμερική σήμερα. Οι άνθρωποι ταξιδεύουν” τόνισε.

Κρίσι Τάιγκεν, Ντέιβιντ Τσανγκ

Ο Chang είναι συνδεδεμένος και προσωπικά με το «Family Style». Ο σεφ λέει στο THR ότι άρχισε να μαγειρεύει περισσότερο στο σπίτι όταν η σύζυγός του ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί. “Μου θύμισε γιατί ασχολούμαι με αυτή τη δουλειά, για να κάνω κάποιον να αισθάνεται χαρά και ευτυχία με το φαγητό” σημειώνει, προσθέτοντας ότι η συνεργάτης του είναι “ειλικρινής και πάντα προσπαθεί να εκπαιδεύσει και να παρουσιάσει διαφορετικές πτυχές [της κουζίνας]”.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Family Style» είναι μία από τις συνεργασίες της Teigen με το Hulu. Το μοντέλο, που έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία μαγειρικής από το 2016 έχει υπογράψει συμφωνίες με την υπηρεσία streaming και μέσω της εταιρείας της θα επιμελείται και θα είναι παραγωγός διάφορων προγραμμάτων, όπως τηλεοπτική δραματική σειρά και talk shows.

Ο Ντέβιντ Τσανγκ, γεννημένος στην Αμερική από γονείς από τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, συγγραφέας και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι ο ιδρυτής του ομίλου εστιατορίων Momofuku. Το 2018 δημιούργησε, ανέλαβε την παραγωγή και πρωταγωνίστησε στη σειρά του Netflix Ugly Delicious με θέμα τα ταξίδια, την ιστορία και τη γαστρονομία διάφορων περιοχών.

πηγή: ΑΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου