LIFE STYLE

Σάλος με την απόφαση της Αντέλ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

σάλος-με-την-απόφαση-της-αντέλ-να-αποσυ-51206

Από χθες τα ΜΜΕ παγκοσμίως αναπαράγουν την είδηση περί “απόσυρσης” της διάσημης τραγουδίστριας και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Πριν λίγο καιρό σάρωσε -και- τα φετινά βραβεία Grammy η Αντέλ (Adele) και τώρα μαθαίνουμε ότι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα 5 ετών από τη δισκογραφία. Το γιατί έχει ενδιαφέρον.

Εκτός από αστέρι πρώτου μεγέθους, λοιόν, η Αντέλ, είναι και μάνα και φαίνεται ότι αυτό τον καιρό, η συγκεκριμένη ιδιότητά της “ζυγίζει” λίγο παραπάνω.

Κοντά στον 3 ετών μοναχογιό της, Άντζελο, τον οποίο νιώθει ότι έχει στερηθεί αρκετά λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων, θέλει να βρεθεί η Αντέλ, και δεν μετρά τίποτα άλλο.

“Είπε στους φίλους της ότι θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πέντε χρόνια, πριν βγάλει νέο άλμπουμ. Δεν θέλει να χάσει ούτε λεπτό από τη ζωή του γιου της, αν και γνωρίζει ότι η απουσία της θα είναι “σκληρή” για τους θαυμαστές της” φαίνεται να λέει πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον στην Daily Mail.

Την είδηση δεν την έχουμε ακούσει από το στόμα της ιδια της Αντέλ βέβαια, αλλά αναμένουμε…

Στο μεταξύ, οι απανταχού θαυμαστές της αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση και εύχονται να αλλάξει γνώμη η αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

womenonly.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου