LIFE STYLE

MasterChef 3: Ολα όσα έγιναν στο πάρτι μετά τον τελικό [εικόνες]

masterchef-3-ολα-όσα-έγιναν-στο-πάρτι-μετά-τον-τε-499318

Μετά από περίπου πέντε μήνες το MasterChef 3 «έριξε αυλαία» την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε η Βολιώτισσα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Ο νικητής αναδείχθηκε μετά από μια τριήμερη διαδικασία, με αρκετές δοκιμασίες. Ξεκίνησε τη Δευτέρα με το ταξίδι των δύο φιναλίστ, της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και του Μανώλη Σαρρή στην Ισπανία, όπου κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο ενός βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ.

Στη δεύτερη μέρα του τελικού του MasterChef, η Σπυριδούλα και ο Μανώλης κλήθηκαν να δείξουν εκτός από τη μαγειρική τους δεινότητα και την δημιουργικότητα. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους φιναλίστ να ετοιμάσουν ένα μενού γευσιγνωσίας έξι πιάτων.

Η Σπυριδούλα και ο Μανώλης στο τελικό του MasterChef 3

Η τρίτη ημέρα, στην τελική διαδικασία για την ανάδειξη του νικητή του MasterChef 3, περιελάμβανε την παρασκευή δύο πιάτων και ενός γλυκού. Και τα τρία ήταν δημιουργίες του διακεκριμένου Έλληνα σεφ, Φίλιππου Χρονόπουλου, ο οποίος αφού δούλεψε στη Γαλλία στο πλάι μεγάλων αστέρων της κουζίνας, άνοιξε το δικό του εστιατόριο και κατέκτησε το Παρίσι, αλλά και τον κατάλογο Michelin, αφού κέρδισε το δικό του αστέρι σε ηλικία μόλις 29 ετών. Τα τρία πιάτα ήταν κάτι παραπάνω από σύνθετα και δύσκολα, ωστόσο και οι δυο τους τα πήγαν αρκετά καλά.

Το μεγάλο πάρτι μετά το τέλος του τελικού του MasterChef 3

Μετά από τη live μετάδοση κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο πλατό, στο οποίο οι παίκτες, οι κριτές, οι άνθρωποι της παραγωγής, αλλά και το κοινό, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί.


Το πάρτι, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού οι διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.

Το κλίμα χαράς του μεγάλου τελικού μεταφέρθηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας.

Εκεί οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος διασκέδασαν με την ψυχή τους μαζί με όλους τους μάγειρες του διαγωνισμού.

Οι θαμώνες του μαγαζιού, όπως ήταν φυσικό δεν σταμάτησαν στιγμή να βγάζουν selfies με τους κριτές και τους παίκτες.

Πολλές ήταν βέβαια και οι ερωτήσεις που είχαν να τους κάνουν, με τους διαγωνιζόμενους να απολαμβάνουν τη θετική ενέργεια που παίρνουν από τον κόσμο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου