LIFE STYLE

MasterChef 3: Η εξομολόγηση του Σταμάτη για το πρόβλημα υγείας του

masterchef-3-η-εξομολόγηση-του-σταμάτη-για-το-πρό-490859

Ο Σταμάτης Κωβαίος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής τους στο MasterChef 3, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Ο μάγειρας παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη συμμετοχή του στο μαγειρικό διαγωνισμό, για τον τρόπο που αποχώρησε από το παιχνίδι, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Όπως είπε, ο ίδιος είχε αποφασίσει να φτιάξει ένα κακό πιάτο στην δοκιμασία αποχώρησης, που συμμετείχε, για να βρεθεί εκτός παιχνιδιού, αφού του έλειπε η οικογένειά του.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε, ότι την αίτηση για να συμμετάσχει στο MasterChef την έκανε η γυναίκα του, όσο εκείνος εργαζόταν στη Νάξο και μάλιστα του το ανακοίνωσε μία μέρα πριν μπει στο παιχνίδι. Αναφέρθηκε, επίσης, και στη στάση που είχε απέναντί του ο Τάσος, όταν μπήκε για δεύτερη φορά στο διαγωνισμό, τονίζοντας πως τον ενόχλησε, ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο σε αυτό το θέμα.

«Από τους 3 μήνες στο MasterChef τους 3 είχε μαρμαρυγή», λέει ο Σταμάτης Κωβαίος

Ο Σταμάτης μίλησε, ακόμη, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την κολπική μαρμαρυγή, και που του έδωσε κίνητρο για να διεκδικήσει το έπαθλο του διαγωνισμού. Αποκάλυψε, πότε προέκυψε το πρόβλημα, ενώ είπε ότι όταν ήταν στη εφηβεία είχε κάνει επτά χειρουργεία λόγω σκωληκοειδίτιδας απέχοντας μάλιστα από το σχολείο του για ένα διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης είπε: «Μου συνέβη πριν τρία χρόνια περίπου. Έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι καλά… κόπωση. Από τους 3 μήνες τους 2 είχα μαρμαρυγή στο παιχνίδι».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/masterchef-stamatis-osa-eipe-gia-problima-ygeias

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου