LIFE STYLE

Σπυριδούλα για το MasterChef: Δεν γινόταν να αγαπήσω ξαφνικά τον Ζαχίρ

σπυριδούλα-για-το-masterchef-δεν-γινόταν-να-αγα-486928

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις παίκτριες του φετινού MasterChef που ξεχώρισε, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα της, ο οποίος σχολιάστηκε παρά πολύ και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Η 25χρονη Σπυριδούλα που κατάγεται από τον Βόλο, έφτασε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef 3, παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων τα «έβαλε» με τον πρώην συμπαίκτη της, Σταμάτη Κωβαίο για τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που έγινε αντιπαθής στο κοινό, απάντησε στο αν υπήρξαν συμπαίκτες της, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από εκείνη μόλις έμαθαν τι υποστηρίζει ο κόσμος έξω, ενώ αποκάλυψε πώς της είπαν ότι την αποκαλούσε ο κόσμος.

Ήταν πιο διαβασμένοι ορισμένοι συμπαίκτες σας;
Μπορεί να ήταν όντως. Επίσης όταν μπήκαν παίκτες που αποχώρησαν, μας είπαν «εσύ είσαι φουλ αγαπητός, εσύ είσαι φουλ αντιπαθητικός», εμένα μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας. Εμένα και τον Σταμάτη. Και απάντησα ότι η Σπυριδούλα δεν μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από εσάς ή άλλαξαν συμπεριφορά;
Υπήρχαν άνθρωποι που όταν τα έμαθαν αυτά, για δικό τους καλό, απομακρύνθηκαν όταν έγραφαν οι κάμερες. Ο Σταμάτης είχε κάποια αλλαγή όταν μπήκαν οι παίκτες και μετά. Το είχε πει και ο Παντελής και ο Ζαχίρ ότι άρχισε να τους πλαισιώνει πιο πολύ, ώστε να φανεί καλύτερη η εικόνα του προς τα έξω.

Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Με τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι έκανα παρέα, αλλά δεν ήμουν η κολλητή του. Δεν γινόταν να βγω στην κάμερα και να αγαπήσω τον Ζαχίρ.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου