LIFE STYLE

Έλενα Χριστοπούλου: Έστειλε εξώδικο στον Alpha -Γιατί τα έβαλε με το κανάλι

έλενα-χριστοπούλου-έστειλε-εξώδικο-σ-459942

Με εξώδικη δήλωσή της που έστειλε στον Alpha, η Έλενα Χριστοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είπε για τον χωρισμό τους ο Πάνος Καλλίτσης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα”.

Χθες το βράδυ, σε ένα τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Alpha πρόβαλε την κάρτα με την ανακοίνωση του σταθμού για το εξώδικό της Έλενας Χριστοπούλου.

Η ανακοίνωση του Alpha:

«Στην εκπομπή της 12/6/2019 φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Π. Καλλίτση για τη ζωή, την καριέρα του, τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του και το τέλος του γάμου του.

Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ελένη Χριστοπούλου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους.

Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου