LIFE STYLE

Μίκαελ Ναντίρ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Δυναστεία»

μίκαελ-ναντίρ-πέθανε-ο-πρωταγωνιστής-452673

Σε ηλικία σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μίκαελ Ναντίρ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη θρυλική σειρά «Δυναστεία».

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Βόρεια Καλιφόρνια, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον σκύλο τους, Στορμ. Αιτία του θανάτου του ήταν ο καρκίνος και συγκεκριμένα, μία μη θεραπεύσιμη μορφή, που τον ταλαιπωρούσε.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ με ανακοίνωσή της στο MichaelFairmanTV.com .
«Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου Μίκαελ.

Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Μίκαελ ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που ξαναείδε τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά την διάρκεια ενός live-session στο διαδίκτυο, για να συμβάλλει στην συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα Long-Covid.

Ήταν ένας όμορφος, καταπληκτικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείπει για πάντα», ανέφερε.

Ο Μίκαελ Ναντίρ γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Dex Dexter στην «Δυναστεία» το 1983 δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά του και αγαπημένη του στην σειρά, Τζόαν Κόλινς.

Ο τηλεοπτικός Ντεξ Ντέξτερ, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός έρωτας και σύζυγος της Τζόαν Κόλινς – Αλέξις Κάριγκτον – Κόλμπι, γεννήθηκε το 1945 στο Σεν Λούις και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια.

Ο πρώτος ρόλος του στην τηλεόραση ήταν με τη Σάλι Φιλντ στη σειρά «Gidget» του ABC τη σεζόν 1965 – 66 και στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο του στη σαπουνόπερα, παίζοντας στις σειρές «As the World Turns» και «Bare Essence».

Το 1983 μπήκε στο καστ της «Δυναστείας» -εποχή κατά την οποία εκτοξεύθηκε η φήμη του- όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της σειράς το 1989. Ακολούθησε το «All My Children», περίπου για μία δεκαετία.

Ο Μάικλ Νέιντερ όλη του τη ζωή πάλευε με τους εθισμούς. Το 1997 συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ -με την τότε 13χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο- και το 2001, συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης. Οι εξαρτήσεις προκάλεσαν την απόλυση του από το ABC.

Είχε κάνει τρεις γάμους, ο τελευταίος με τη Τζόντι Λίστερ, με την οποία έζησαν 18 χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου