LIFE STYLE

Οργισμένη απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower της, για σπίτια, μισθούς και διακοπές [εικόνες]

οργισμένη-απάντηση-της-ελένης-μενεγά-451236

Έξαλλη έγινε η Ελένη Μενεγάκη με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από follower στο Instagram με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί ακόμη μία στιγμή από τις διακοπές της με τους ακολούθους της. Αυτή τη φορά η ίδια βρίσκεται στη Σχοινούσα, αφού μετά από το φινάλε της εκπομπής της, ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, αφού έφαγε αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο στο παγκάκι της ταβέρνας, όπου βρισκόταν. Αυτό το στιγμιότυπο, το ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, προκαλώντας την αντίδραση ενός ακολούθου της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μέτα το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού !».

Το σχόλιο του follower και η οργισμένη απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Ενας follower σχολίασε τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη γράφοντας: Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι και εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπε τώρα;».

Το αρνητικό σχόλιο στη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και η απάντησή της / Φωτογραφία: Instagram

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στο αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε, γράφοντας: «Αχ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα! Μπράβο! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται! Κρίμα!!! Καλό καλοκαίρι».

Η συζήτηση, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο ακόλουθός της, σχολίασε ξανά: «Δεν εργάζομαι πλέον σε κουζίνες, αλλά όταν το έκανα προφανώς δούλευα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ελένη μου σ’ αγαπάμε, απλά για τους περισσότερους αυτό είναι πολυτέλεια. Αυτό ήθελα να πω.».

Σχόλιο follower στη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη / Φωτογραφία: Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε για ακόμη μία φορά, σχολιάζοντας: «είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς??? Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς!
Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό ».

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη σε follower / Φωτογραφία: Instagram

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου