LIFE STYLE

Έκλεψαν τους συντελεστές του Δον Ζουάν στην Καβάλα

έκλεψαν-τους-συντελεστές-του-δον-ζουά-412307

Το ταξίδι του Δον Ζουάν, της παράστασης σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη με τον Νίκο Κουρή, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μάκη Παπαδημητρίου, συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα. Η στάση, ωστόσο, στην Καβάλα, στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων, ήταν λίγο περισσότερο… περιπετειώδης από ό,τι η ίδια η υπόθεση του έργου.

Οι συντελεστές έφτασαν στην πόλη το απόγευμα της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2019. Φτάνοντας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όμως, ο εκπρόσωπος της παραγωγής ο οποίος κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη διαμονή της αποστολής στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, αντιλήφθηκε λίγα λεπτά αργότερα ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Την ώρα που ήταν απασχολημένος με το προσωπικό του ξενοδοχείου, άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν την τσάντα που κουβαλούσε η οποία περιείχε έγγραφα σχετικά με την παράσταση, αλλά και χρηματικό ποσό. Ωστόσο οι κάμερες στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «έπιασαν» τους δράστες την ώρα που διέπρατταν την κλοπή και απομακρύνονταν με γρήγορα βήματα από το ξενοδοχείο, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, πρόκειται για παρέα ξένων -πιθανώς τουριστών- οι οποίοι δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο στο οποίο διαπράχθηκε η κλοπή. Σημειώνεται ότι έχουν αναφερθεί και άλλα ανάλογα περιστατικά στην Αστυνομία τόσο για την πόλη της Καβάλας, όσο και για το νησί της Θάσου.

Πάντως από το περιστατικό δεν επηρεάζεται η διεξαγωγή της παράστασης, η οποία θα γίνει κανονικά, όπως επιβεβαιώνει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θοδωρής Γκόνης, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα θλιβερό περιστατικό.

Πηγή: kavalapost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου