LIFE STYLE

Η Μέγκαν Μαρκλ ξανά στο Suits

η-μέγκαν-μαρκλ-ξανά-στο-suits-406773

Αν και δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή μέχρι τότε, η Μέγκαν Μαρκλ είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα, το γεγονός ότι εμφανιζόταν στη συγκεκριμένη σειρά την ίδια περίοδο, έκανε πολύ καλό και στη σειρά η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Αν και η Μέγκαν αποχώρισε οριστικά από τη σειρά αλλά και από την υποκριτική για να γίνει δούκισσα του Σάσεξ και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, οι συντελεστές της σειράς δεν ξεχνούν ότι της οφείλουν πολλά.

Αποφάσισαν, λοιπόν να αναφερθούν στη Μέγκαν με μια ατάκα που παρέπεμπε στην αληθινή της ζωή, και τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε.

Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Ρέιτσελ (όπως λεγόταν ο χαρακτήρας της στη σειρά) Μάικ Ρος, τον οποίο υποδύεται ο Πάτρικ Τζ. Άνταμς, μίλησε για αυτήν στην ένατη και τελευταία σεζόν.

Σε κάποια στιγμή ο Μάικ ερωτάται πώς τα πάει η Ρέιτσελ. Τότε, αυτός απαντά:

«Αν σου έλεγα πόσο καλά, πιθανόν δεν θα με πίστευες».

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη σκηνή ανέβασε στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς Suits γράφοντας «Φαίνεται ότι η Ρέιτσελ τα πάει ΠΟΛΥ καλά», συνοδεύοντας την πρόταση με ένα emoji που κλείνει το μάτι.

Προφανώς, οι σεναριογράφοι αναφέρονταν στην πραγματική πορεία που πήρε η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη γνωριμία και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το αστείο απ’ ό,τι φάνηκε άρεσε ιδιαίτερα και στους θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι εκτίμησαν την αναφορά της Μέγκαν στο επεισόδιο και εξέφρασαν τη χαρά τους.

Ένας χρήστης του twitter έγραψε κάτω από την ανάρτηση, «Ωωω αυτό είναι πολύ γλυκό. Ελπίζω να το δει», ενώ ένας άλλος συμφώνησε σχολιάζοντας «Ξέρουμε, έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου».

ΕΡΑ

φωτο: ΕΡΑ

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου