LIFE STYLE

Γιώργος Πιλαφτσής: «Εχω το θάρρος να διεκδικήσω μια θέση στο χώρο του μόντελινγκ»

γιώργος-πιλαφτσής-εχω-το-θάρρος-να-δι-404032

Με 4.000 φίλους στο Facebook και ένα καλογυμνασμένο σώμα, που θα το ζήλευαν πολλοί συνομήλικοί του, έχει κάθε λόγο να νοιώθει περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Στόχος του είναι να κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο να γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο.

Ο Βολιώτης Γιώργος Πιλαφτσής, αν και είναι μόλις 24 ετών, έχει ήδη αρχίσει με μεγάλη επιτυχία τα πρώτα βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Φιλοδοξεί να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της showbiz, έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Εχει ήδη στο ενεργητικό του ένα εντυπωσιακό portfolio επαγγελματικών φωτογραφήσεων από κάστινγκ του εξωτερικού, και συγκεκριμένα από τη Μέκκα της μόδας, το Παρίσι, καθώς και από Ισπανία και Ολλανδία. Ο προσωπικός του φωτογράφος και καλός του φίλος είναι ο Νικόλαος Γιαννακόπουλος.

Ο Γ. Πιλαφτσής κατάφερε τον τελευταίο χρόνο, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο Facebook και στο Instagram, να γίνει γνωστός και να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα από διαδικτυακούς χρήστες -κυρίως από γυναίκες- οι οποίοι εκφράζουν το θαυμασμό τους για το καλογραμμένο σώμα και το φωτεινό χαμόγελό του. Ο ίδιος δήλωσε στον «TΑΧΥΔΡΟΜΟ»: «Με αγαπούν και με αποδέχονται για αυτό που είμαι, γιατί είμαι διαφορετικός».

Βέβαια, δεν είχε πάντα την ίδια αυτοεκτίμηση. Μόλις πριν 3 χρόνια, ο Γ. Πιλαφτσής επειδή ζύγισε 125 κιλά δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του και δεν ένιωθε καθόλου αυτοπεποίθηση. Οπως αποκάλυψε στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ»: «Το σώμα μου, δημιουργούσε προβλήματα στη ψυχολογία μου και κατ’ επέκταση στις σχέσεις μου».

Γι’ αυτό το λόγο, πήρε την απόφαση να χτίσει μέσα σε ενάμιση χρόνο -με κόπο και ιδρώτα- ένα υγιές και γραμμωμένο σώμαμε σωστή διατροφή και γυμναστική, υπό την επαγγελματική καθοδήγηση του bodybuilder Mανώλη Καραμανλάκη. Όπως τόνισε στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο Γ. Πιλαφτσής: «Τώρα πια νιώθω πολύ καλά μέσα μου και έχω το θάρρος να διεκδικήσω μια θέση στο χώρο του μόντελινγκ».

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου