LIFE STYLE

Αγνώριστος από τις πλαστικές ο Μίκι Ρουρκ

αγνώριστος-από-τις-πλαστικές-ο-μίκι-ρο-389943

Στην τελευταία του εμφάνισή ο Μίκι Ρουρκ δεν θύμιζε σε τίποτα τον ηθοποιό που ξετρέλαινε το γυναίκειο κοινό τη δεκαετία του ΄80.

Με στυλ καουμπόη επέλεξε να εμφανιστεί στη δημοφιλή εκπομπή «Good Morning Britain» του ΙΤV ο Μίκι Ρουρκ. Φορώντας ένα στενό μαύρο πουκάμισο που το είχε μισάνοιχτο στο στήθος ώστε να φαίνονται τα τατουάζ του, καουμπόικο καπέλο, και με ένα από τα σκυλιά του στην αγκαλιά, ο Ρουρκ δεν θύμιζε σε τίποτα τον ηθοποιό που ξετρέλαινε το γυναίκειο κοινό τη δεκαετία του ΄80.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία αμήχανη συνέντευξη στους παρουσιαστές της εκπομπής Σουζάνα Ρέιντ και Πιρς Μόργκαν, παρόλα αυτά η εμφάνισή του ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα με τους χρήστες να σχολιάζουν πόσο έντονα άλλαξε η εικόνα του από τις πλαστικές.

«Ποιος είναι αυτός; Δεν έμοιαζε καθόλου με τον Μίκι Ρουρκ», έγραψε μία χρήστης ενώ άλλη σχολίασε: «Ο καλλιτέχνης που ήταν κάποτε γνωστός ως Μίκι Ρουρκ. Ο χειρουργός του θα έπρεπε να του πει αρκετά». Άλλος χρήστης σχολίασε πιο καυστικά την εμφάνισή του ηθοποιού λέγοντας: «Μην τον βάλετε κάπου κοντά που έχει ζέστη, γιατί το πρόσωπό του θα λιώσει».

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου