LIFE STYLE

Σε μπελάδες ο Κλούνεϊ για το δαχτυλίδι των αρραβώνων

σε-μπελάδες-ο-κλούνεϊ-για-το-δαχτυλίδι-375476

Με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 120.000 ευρώ κινδυνεύει ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το διαμαντένιο δαχτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του δικηγόρο, Αμάλ Αλαμουντίν καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρέλειψε να το δηλώσει στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος ξόδεψε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 551.000 ευρώ για το επτά καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι, ίσως χρειαστεί να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς τώρα πρέπει να πληρώσει και φόρο γι’ αυτό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 53χρονος ηθοποιός και η σύντροφος του, κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο του Χίθροου στη Βρετανία μετά τον αρραβώνα τους, δεν δήλωσαν το δαχτυλίδι και τώρα πρέπει να πληρώσουν φόρους. Σύμφωνα με τη βρετανική νομοθεσία, όλοι οι Βρετανοί πολίτες πρέπει να δηλώνουν την αξία των αγαθών που εισάγουν στη χώρα και που ξεπερνούν τα δηλωμένα όρια αξίας. Η τελωνειακή χρέωση του δαχτυλιδιού είναι 2,5% της αξίας του, άρα περίπου 12.000 ευρώ συν το 20% της φορολόγησης του, το ποσό φτάνει κοντά στα 120.000 ευρώ.

«Δεν γνωρίζω καν αν αυτή η ιστορία αληθεύει και δεν θα σας απαντήσω», δήλωσε εκπρόσωπός Τύπου του Κλούνεϊ και αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Επισημαίνεται πως το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και η Βικτόρια Μπέκαμ το 1998, όταν της ζητήθηκε να πληρώσει τέσσερις χιλιάδες ευρώ επειδή δεν δήλωσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ντέιβιντ.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου