LIFE STYLE

Zαρίφη: “Δεν είμαι ο γελωτοποιός της Ελένης”

zαρίφη-δεν-είμαι-ο-γελωτοποιός-της-ελ-363725

Η εκρηκτική παρουσιάστρια μιλάει για τον πρωινό ανταγωνισμό, την πρωτια του Λιάγκα, τη χημεία του Φερεντίνου με τη Σίσσυ αλλα και το παλιό της “αφεντικό”, τη μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση με μοναδικό χιούμορ, η Κατερινα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Ελένης ενώ αποκαλύπτει ότι ο έρωτας της ζωής της είναι εκπαιδεύτης σκύλων. Τέλος εκμυστηρεύεται στο Γιώργο ότι έχει υπάρξει άτακτο κορίτσι και ομολογεί ότι έχει κάνει στο παρελθόν one night stand!

Τι συμβαίνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

Θεωρώ ότι η πρωινή ζώνη είναι η πιο ανθρωποφαγική της ελληνικής Τηλεόρασης. Είναι αρένα. Αλλά μέσα στις ομάδες με αυτή την κατάσταση έχουν πέσει οι ίντριγκες. Παλιά με τα πολλά χρήματα υπήρχε αυτό και κάποιοι τα πήραν αφιδώς και καλά έκαναν αφού τα πρόλαβαν, τώρα μη σου πω ότι όταν ακούνε “πρωινό” σε κοιτάνε και σε λυπούνται. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Σχετικά με τη δήλωση της Πολίτη ότι Φερεντίνος και Χρηστίδου δεν έχουν χημεία, η Κατερίνα απαντά: Θεωρώ ότι η χημεία δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, είναι κάτι που χτίζεται, και έτσι θα γίνει με τον Φερεντίνο και τη Σίσσυ. Το καλό στο πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ότι έχεις μία ελευθερία να πεις την άποψή σου και να σε ακούσει κάποιος. Στο πρωινό μας, συνέχεια γίνονται αλλαγές.

Πώς είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη;

Όταν μου έγινε η πρόταση τότε για τον Πρωινό Καφέ, δεν σκέφτηκα να μείνω με την Ελένη γιατί και τότε θα έλεγα “και αν είχα πάει…”Είμαι πάντα υπέρ του να παίρνεις τα ρίσκα σου.

Μου αρέσει να τολμάω και γιαυτό οικονομικά δεν έχω καβάτζες, δεν έχω αγοράσει σπίτια…Με την Ελένη έχουμε άψογη σχέση πλέον. Η σχέση μας είναι στην καλύτερή της φάση, δεν με πήρε ποτέ να μου πει “γιατί” και “πώς”, η κόντρα μας όμως ήταν ένα ωραίο θέμα για να καλύπτει και δύο ώρες εκπομπής.. Δεν ήταν έτσι. Είχαμε χτυπηθεί αλύπητα απο τα ΜΜΕ . Τότε βέβαια δεν μιλούσαμε, είχε παγώσει η σχέση…

Τι απαντάει σε γνωστή τηλεκριτικό που την έχει χαρακτηρίσει γελωτοποιό της Ελένης Μενεγάκη;

Είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση μου μου αρέσει ο κοσμος να γελάει, δεν ήμουν ο γελωτοποιός της Ελένης.

Η γυναίκα αντιθέτως, μου έδωσε το χώρο και μου είπε κάνε παρέλαση. Ο γελωτοποιός είναι αυτός που θα κατέβαζε το βρακί του, που θα προκαλέσει το γέλιο μέσω της κοροϊδίας, εμείς δεν κάναμε τέτοια πράγματα! Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να φέρνεις στον κόσμο τη χαρά!

Ποια είναι η γνώμη της για την Ελένη;

Η Ελένη είναι τοπ και απέδειξε και ότι και το μεσημέρι είναι τοπ. Στην αρχή είχε δεχτεί κριτικές, αλλά είναι μοναδική τηλεοπτική προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνη, είναι σαν τη Σάρον Στόουν, έχει το υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης στη σόου μπιζ… ξέρει και τη μύγα που πετάει πίσω της. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Για να γίνεις Μενεγάκη δεν αρκεί να είσαι εμφανισιακά σαν την Ελένη, πρέπει να έχεις και το IQ! Θεωρώ ότι το πλατώ είναι ο φυσικός της χώρος. Η Ελένη είναι σχολή! Η αθέατη πλευρά της όμως, είναι το χιούμορ της που δεν βγαίνει ακριβώς όπως είναι στην τηλεόραση. Είναι ένας τύπος βαθεία χιουμοριστικός. Γελάει πραγματικά όταν το αισθάνεται.

Τι πιστεύει για το “Πρωινό Μου”;

Το μυστικό της επιτυχίας του Λιάγκα και της Σκορδά, που σκίζουν, είναι ότι ίσως είναι ζευγάρι και πραγματικό. Ό,τι δημιουργείται λύνεται στο διαταύτα. Εκεί πλέον δεν μιλάς για χημεία αλλά για την απόλυτη ένωση. Επίσης, είναι ήδη ένα χρόνο, έχουν δέσει ο κόσμος ξέρει να περιμένει και οι ίδιοι ήταν ξεκάθαροι στο τι προϊόν θέλουν να δείξουν. Η ομάδα έχει δέσει, ξέρεις ο κάθε χαρακτήρας τι ρόλο έχει, τι θα σου πει, δεν έχεις εκπλήξεις. Στο πρωινό, κακά τα ψέματα, δεν μπορείς να ανακαλύψεις την Αμερική.Το διαφορετικό και το εναλλακτικό δεν υπάρχει.

Για το πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά:

Τι είχα ακούσει τότε με τον Μουτσινά..Τότε είχα κατηγορηθεί και για την τρύπα του όζοντος! Ποιος το περίμενε, εκεί που λες ότι τελείωσε κάτι, τσουπ ξανα-ανοίγει η χαραμάδα! Αν μπεις στη διαδικασία και ακούς τα πάντα, χάνεις το μέτρο του τι πρέπει να ακούσεις και τι όχι, με τι να ασχοληθείς και με τι όχι.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρωινό είχε και πολύ καλές στιγμές, τη μέρα που χαιρετήσαμε έκανε 30% δηλαδή είχε αρχίσει να στήνεται.Όμως αν δεν περνάς καλά, όπου και να είσαι, και 50% να κάνεις, πάλι δυστυχισμένος θα είσαι. Στην αρχή περάσαμε καλά, όμως μετά που μπήκαμε στη διαδικασία του lead παρουσιαστή, δίκαια και άδικα, δυστυχώς ζήσαμε αυτό που συμβαίνει γενικώς, δηλαδή όταν βλέπουν ανθρώπους στα πρώτα τους βήματα τους λιθοβολούν.

Συνηθως οι άνθρωποι που είναι πιο κοντά σου και κάνουν και εκείνοι τα πρώτα τους βήματα, αυτοί τελικά σε χτυπάνε.Οι γονείς μου είχαν στεναχωρηθεί τότε με το πρωινό. Ο γονιός βλέπει το παιδί του να ταλαιπωρείται. Αυτό βλέπει. Όπως στο γυμνάσιο που δέρνουν το παιδί του, κάπως έτσι…Εγώ είχα στεναχωρηθεί, που είχαν ενοχλήσει τους γονείς μου. Είναι πολύ ροκ για ένα ζευγάρι που ζει στη Θήβα, να του χτυπούν τα κανάλια την πόρτα.

Ποια είναι η σχέση της με τους άνδρες και πόσο ερωτευμένη είναι;

Με τους άνδρες είμαι πιο εναλλακτική. Πιο στο ροκ, στο έντεχνο. Ο σύντροφός μου είναι εκπαιδευτής σκύλων! Είμαστε μαζί 6 μήνες, τα πάμε πάρα πολύ καλά, αφού αντέχει ο άνθρωπος τηλεοπτικό πρόσωπο,γιατί εμείς η αλήθεια είναι ότι ζούμε έναν παραλογισμό

zappit.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου