LIFE STYLE

O Daniel Craig μιλάει για τον 007 και δηλώνει πως βρήκε λύση για το hangover

o-daniel-craig-μιλάει-για-τον-007-και-δηλώνει-πως-βρήκ-359129

Πόσο τέλεια πρέπει να είναι η ζωή για τον Daniel Craig. Ήταν μέχρι πρόσφατα ο James Bond, έχει ένα σώμα αθλητή, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μια πανέμορφη γυναίκα η οποία είναι και εξαιρετική ηθοποιός…

Και όμως ο Craig έχει κάτι για το οποίο παραπονιέται… Αυτό για το οποίο παραπονιούνται οι περισσότεροι σταρ. Το γεγονός ότι δεν μπορεί σαν φυσιολογικός άνθρωπος να βγει έξω και να πιει ένα ποτό με την ησυχία του.

Στην συνέντευξη του ξεκαθαρίζει πως συνεχίζει να βγαίνει για ποτά ενώ ξέρει ότι πολλές φορές μπορεί να τον φωτογραφίζουν διάφοροι με τα κινητά τους.

«Αν είναι να βγω και αρχίζουν να με βγάζουν κρυφά φωτογραφίες, ε αυτό με τσαντίζει και τους μιλάω. Αν με ρωτήσουν, μπορεί και να πω ναι, προτιμώ να με πλησιάσουν και να πούνε :Θα ήθελα να βγούμε μια φωτογραφία μαζί. Αλλά το κρυφό με εκνευρίζει γιατί είναι σαν να με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου».

Ο ηθοποιός επίσης αποκαλύπτει ότι έκανε τον κύκλο του με το James Bond και δεν θα του λείψει, καθώς και ότι δεν μπαίνει καθόλου στο internet να δει τον εαυτό του ή αυτά που γράφονται για αυτόν.

Τέλος, αναφέρει πως το δικό του μυστικό για το hangover είναι ένα διουρητικό το οποίο συνήθως χορηγείται σε παιδιά για την αφυδάτωση και πως πίνει ένα ολόκληρο μπουκάλι και γίνεται περδίκι αμέσως.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου