LIFE STYLE

Η αλήθεια για το «κόψιμο» της νέας σειράς 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου

η-αλήθεια-για-το-κόψιμο-της-νέας-σειρ-357681

Δεν εντυπωσίασε η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ με τα νούμερα να μην είναι σαφώς αυτά στα οποία ήλπιζε ο σταθμός του Φαλήρου.

Οι φήμες περί «ξαφνικού θανάτου» του σήριαλ δίνουν και παίρνουν, με τον δημιουργό να μην έχει πάρει επίσημα θέση. Το κανάλι, όμως, έδωσε την απάντησή του σε όσα γράφοντας δια στόματος… Γιώργου Λιάγκα.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τίποτα δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά στις ημέρες και την ώρα προβολής της σειράς, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ούτε το «Boom!« του Τανιμανίδη μετακομίζει.

«Δεν αλλάζει μέρα και ώρα προβολής το ‘8 Λέξεις’ Επίσημα σας το λέω από το κανάλι», ανακοίνωσε, μη παραλείποντας να μιλήσει και για το μέλλον του «Guss My Age» το οποίο ο ίδιος παρουσιάζει και το οποίο επίσης δεν έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση.

«Είναι συμφωνημένο να γυρίσουμε 100 επεισόδια. Το κανάλι θα αποφασίσει πότε και πώς θα τα παίξει, ανέφερε, μη διαψεύδοντας επί της ουσίας πως το τηλεπαιχνίδι του ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: dailymedia.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου