LIFE STYLE

Γιώργος Μουκίδης: Θα καταθέσω αγωγή μισού εκατ. ευρώ στον Νότη Σφακιανάκη

γιώργος-μουκίδης-θα-καταθέσω-αγωγή-μι-350839

Αγωγή μισού εκατομμυρίου ευρώ ενάντια στον Νότη Σφακιανάκη ετοιμάζεται να καταθέσει ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο συνθέτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Γιώργος Μουκίδης ανέφερε ότι ένα από τα πρώτα του κομμάτια, το «Και δεν μπορώ» το πήρε ο Νότης Σφακιανάκης.

Ωστόσο, από ό,τι φαίνεται οι δύο άνδρες ούτε συνεργάζονται πλέον ούτε έχουν καλές σχέσεις, καθώς ο Γιώργος Μουκίδης ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή ενάντια στον τραγουδιστή.

Χαρακτηριστικά, ο συνθέτης ανέφερε: «Συνεχίζεται το «έργο», θα καταθέσω και μια αγωγή αυτές τις μέρες για μισό εκατομμύριο ευρώ. Μόλις τα πάρω, δεσμεύομαι δημόσια ότι θα τα δώσω σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Είναι πάρα πολύ σκληρό να χρησιμοποιούνται τα έργα μας δεξιά κι αριστερά και μην πληρωνόμαστε καθόλου. Έχω να πληρωθώ από τον Ιούνιο του 2016. Όταν ένα κομμάτι είναι διαχρονικό και παίζεται μέχρι σήμερα, μπορεί να σου δώσει 15.000 και 20.000 ευρώ».

Τι είπε για Sin Boy, Αργυρό και Βανδή

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν θα συνεργαζόταν με τον Sin Boy και απάντησε: «Δεν νομίζω πως ο Sin Boy μπορεί να τραγουδήσει δικό μου κομμάτι. Δεν τραγουδάει καταρχήν».

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωραίος είναι, μοιάζει λίγο με τον Ρέμο, βέβαια… Εντάξει, είναι πιο ωραίος από τον Ρέμο εμφανισιακά και αυτό πουλάει».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η Δέσποινα Βανδή: «Καλή είναι και η Δέσποινα Βανδή. Αν μου έλεγες ότι θα πας ένα ταξίδι στο φεγγάρι με ένα διαστημόπλοιο και έχεις τρεις θέσεις μέσα και μπορείς να πάρεις δυο καλλιτέχνες μαζί σου, δεν θα έπαιρνα την Δέσποινα. Θα έπαιρνα τον Μητροπάνο και την Πέγκυ».

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου