LIFE STYLE

«Εκοψαν» την Πίπα Μίντλετον από την Telegraph

εκοψαν-την-πίπα-μίντλετον-από-την-telegraph-350760

Δεν ευδοκίμησε τελικά η συνεργασία της Telegraph με την Πίπα Μίντλετον. Μετά από έξι μόλις μήνες συνεργασίας η βρετανική εφημερίδα απέλυσε την αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και μελλοντικής βασίλισσας της Μ. Βρετανίας καθώς τα κείμενά της δεν κατάφεραν να μαγνητίσουν τους αναγνώστες.

Η 30χρονη διατηρούσε μια στήλη που ονομαζόταν «Court and Social» στην οποία έγραφε μεταξύ άλλων για χριστουγεννιάτικα στολίδια και τρόπους μαγειρικής ζυμαρικών. Φαίνεται όμως πως η θεματολογία της αλλά και ο τρόπος γραφής της δεν συγκινησε τους αναγνώστες με αποτέλεσμα η στήλη της να θεωρηθεί μετά από λίγο καιρό ως «ανόητη και βαρετή».

Το πιο πρόσφατο άρθρο της Pippa για την Telegraph δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου και αφορούσε σε μία συνταγή με ζυμαρικά η οποία, σύμφωνα με την Μίντλετον ήταν «το τέλειο φαγητό για μετά τη γυμναστική».

Σύμφωνα με την βρετανική Express, η αιτία της απόλυσης της αδεφλής της Κέιτ ήταν η «απαίσια γραφή της», κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνει η ίδια η Telegraph η οποία επιβεβαίωσε την απόλυση: «Η στήλη ήταν υπέροχη. Η Πίπα Μίντλετον είναι μια επαγγελματίας ανεξάρτητη δημοσιογράφος και στο εξής θα κάνει άλλα πράγματα σε άλλα έντυπα», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής εφημερίδας.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου