LIFE STYLE

Η Ρωσίδα μποξέρ που φημολογείται ότι είναι το νέο «αμόρε» του Βλάντιμιρ Πούτιν

η-ρωσίδα-μποξέρ-που-φημολογείται-ότι-ε-350669

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στο ρωσικό (και μη) Ίντερνετ φωτογραφίες από το Σότσι της Ρωσίας, όπου ο πρόεδρος Πούτιν φαίνεται μαζί με την 39χρονη Ναταλία «Sledgehammer» (…βαριοπούλα…) Ραγκόζινα, πρώην μποξέρ, η οποία φημολογείται ότι έχει ερωτική σχέση με τον πρόεδρο.

Η Ραγκόζινα είχε κερδίσει όλους τους τίτλους στην κατηγορία της μέχρι το 2009, οπότε και αποσύρθηκε. Στο ζενίθ της καριέρας της, η αήττητη Ραγκόζινα (γνωστή και ως Νατάσα Ραγκόσινα) είχε θεωρηθεί ως η κορυφαία γυναίκα πυγμάχος στον κόσμο- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν περιζήτητη για αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις, όπως στο περιοδικό Penthouse.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν σε διεθνές τουρνουά σάμπο (ρωσική πολεμική τέχνη) στο Σότσι, όπου και οι φωτογραφίες της με τον Ρώσο πρόεδρο κυκλοφόρησαν από το Κρεμλίνο.

Η «Ρωσίδα τσαρίνα», η οποία είναι και μητέρα, έχει περάσει αρκετά χρόνια ζώντας στη Γερμανία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει και τον τίτλο ομορφιάς «Miss Sport Russia». Τον πρώτο της επαγγελματικό αγώνα έδωσε τον Ιούλιο του 2004.

huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου