LIFE STYLE

Μπουρδούμης – Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν στην Πάτμο

μπουρδούμης-χατζηγεωργίου-αυτός-εί-348735

Χωρισμός αντί για γάμο για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, οι οποίοι φαίνεται ότι έδωσαν οριστικό τέλος στην αρκετά προβεβλημένη σχέση τους που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου.

Μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου που έγινε το Πάσχα στη Βενετία, το ζευγάρι προγραμμάτιζε να ανεβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 23 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακυρώσουν τα σχέδιά τους. Μάλιστα, χώρισαν άσχημα όπως προκύπτει από πηγές που επικαλείται κυριακάτικη εφημερίδα.

Οσο για τον λόγο, ήταν μια έντονη διαμάχη που είχαν ενώ βρίσκονταν στο νησί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους έκαναν λόγο για έντονο καβγά τους κάποια στιγμή στο νησί που έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση τους.

Μάλιστα η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η σχέση φαίνεται πως οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο, που έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση του γάμου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι, την Πέμπτη που μας πέρασε κι ενώ βρισκόταν στην Πάτμο και σχεδίαζε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Κω και να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα, ακύρωσε τα σχέδιά του.

Από εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα έχει ανεβάσει μια φωτογραφία της μόνη στο νησί, την οποία πολλοί εξέλαβαν ως την επιβεβαίωση του χωρισμού.

Αν όντως ισχύουν οι φήμες χωρισμού το σοκ είναι μεγάλο τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους, αφού μέχρι και πριν από μία εβδομάδα βρίσκονταν στη διαδικασία αποστολής προσκλητηρίων του γάμου τους.

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου