LIFE STYLE

Η Σταρ Ελλάς 2019 ξεσπάθωσε κατά του GNTM

η-σταρ-ελλάς-2019-ξεσπάθωσε-κατά-του-gntm-328827

Επίθεση κατά του GNTM εξαπέλυσε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα. Η ξανθιά καλλονή, η οποία στέφθηκε Σταρ Ελλάς πριν από λίγες ημέρες, στα Καλλιστεία 2019 καταφέρθηκε εναντίον του ριάλιτι μόδας, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον τίτλο της, στην εφημερίδα Espresso.
Σταρ Ελλάς εναντίον GNTM

«Δεν είναι ακαδημία μόδας, είναι νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου στη διαδικασία να γίνω πειραματόζωο για να κερδίσω περισσότερους followers στο Instagram και το κανάλι περισσότερα χρήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά σχολιάζοντας το GNTM.

«Αν κάνουμε μια ανασκόπηση στο παρελθόν, μόνο δύο τρία μοντέλα έκαναν καριέρα απ’ όλα τα GNTM και όχι οι νικήτριες» διαπιστώνει η εστεμμένη Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία ασχολείται με τη μόδα από το 2016 και περιγράφει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο με θετική ενέργεια και πείσμα.

Όπως τονίζει, είναι σκληρή με τον εαυτό της αλλά όχι με τους γύρω της και για εκείνη ομορφιά είναι «να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι. Ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας και όχι εξωτερικά».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου