LIFE STYLE

«Φτάνει πια με τα σκελετωμένα, άθλια μοντέλα Βικτόρια Μπέκαμ»

φτάνει-πια-με-τα-σκελετωμένα-άθλια-μο-325704

Το σόου της νέας κολεξιόν της Βικτόρια Μπέκαμ στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν πετυχημένο, ωστόσο σημαδεύτηκε αρνητικά από την επιλογή των μοντέλων.

Σε μια εποχή όπου γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να δίνουμε ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς κυρίως στα νέα κορίτσια, η Βικτώρια Μπέκαμ επέλεξε σκελετωμένα μοντέλα προκαλώντας οργή και αγανάκτηση.

Τα social media κατακλύστηκαν από αρνητικά σχόλια, αναφέροντας ότι αυτά τα ρούχα απευθύνονται μόνο στα σκελετωμένα της μοντέλα.

Ωστόσο, τη μεγαλύτερη κριτική δέχτηκε η 17χρονη Πέιτον Νάιτ, το μοντέλο που έχει ξεκινήσει το μόντελινγκ από τα 11 και σήμερα δεν ζυγίζει πάνω από 40 κιλά.

«Αλλο ένα σόου σκελετών», έγραψε κάποιος στο twitter ενώ πολλοί χρήστες επεσήμαναν ότι τα μοντέλα δεν έμοιαζαν υγιή… «Σας παρακαλώ, δώστε της κάτι να φάει», σημείωνε κάποιος για ένα από τα μοντέλα.

Σκληρή κριτική κατά της Μπέκαμ άσκησε και διάσημος παρουσιαστής Piers Morgan: «Φτάνει πια με τα σκελετωμένα, άθλια μοντέλα Βικτόρια. Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τις νέες γυναίκες».

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου