LIFE STYLE

Εργένης, και επίσημα, από σήμερα ο Πούτιν

εργένης-και-επίσημα-από-σήμερα-ο-πούτι-287833

Παρελθόν αποτελεί -και επισήμως από σήμερα- ο γάμος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με την επί 30 χρόνια σύντροφό του Λουντμίλα, καθώς το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε την έκδοση του διαζυγίου του ζευγαριού.

Μετά και την επίσημη έκδοση του διαζυγίου προσαρμόστηκε ανάλογα και η επίσημη βιογραφία του Πούτιν, η οποία, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Daily Star, μόλις στις 27 Μαρτίου έγραφε αναφορικά με την οικογενειακή του κατάσταση: «Παντρεμένος. Σύζυγος Λουντμίλα Αλεξάντροβα Πούτινα». Πλέον η βιογραφία αναφέρει μόνο τις δύο του κόρες χωρίς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε πρώτη κυρία.

Με κοινή τους εμφάνιση μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λουντμίλα ανακοίνωσαν το καλοκαίρι που μας πέρασε το τέλος του γάμου τους. Λίγο νωρίτερα το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει μαζί παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ήταν μία απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τότε η Λουντμίλα έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τη δημόσια θέα ενώ και οι δύο του κόρες εμφανίζονται τόσο σπάνια που πολλοί λίγοι άνθρωποι στη Ρωσία γνωρίζουν πώς μοιάζουν.

Αντιθέτως, η πλειοψηφία των Ρώσων γνωρίζει την γυναίκα με την οποία ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει πολύχρονη σχέση, την 30χρονη πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και Ολυμπιονίκη, Αλίνα Καμπάγεβα. Αν και η σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, από το 2008 τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι πυκνώνουν, ενώ πριν από ένα μήνα «φούντωσαν» και οι φήμες που ήθελαν τον 61χρονο Ρώσο πρόεδρο να έχει αποκαταστήσει την όμορφη σύντροφό του.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου