LIFE STYLE

Αποχωρούν από τη ’Μουρμούρα’ ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

αποχωρούν-από-τη-μουρμούρα-ο-πάνος-283155

Οι φήμες για την επικείμενη αποχώρηση των Βλάχου, Τριανταφυλλίδου οργιάζουν από το καλοκαίρι. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται πως επέλεξαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη συνέχιση της σειρά και έτσι θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στη σειρά, με τα τελευταία επεισόδια που θα τους περιλαμβάνουν να προβάλλονται εκεί κατά τα Χριστούγεννα.

“Το γιατί φεύγουμε από τη σειρά ήταν μια απολύτως ανεξάρτητη απόφαση σε σχέση με το τι θα κάνουμε μετά. Μιλώντας προσωπικά και κρατώντας όλες τις ευχάριστες στιγμές, τις πολύτιμες εμπειρίες, τις συνθήκες που ήταν ιδανικές και την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι εγώ δεν θα παρέμενα δημιουργική αν συνέχιζα. Και επειδή υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω εδώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, επέλεξα να διαθέσω αυτό το χρόνο στα πράγματα που σκεφτόμουν.

Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Γράφτηκαν πολλά και ακόμη και αν πούμε κάτι ελάχιστο, ο τρόπος που αναπαράγεται είναι πολύ περίεργος και επειδή είναι προσωπικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω γι’ αυτό. Αν υπάρχει κάτι που θα θελήσω να πω, θα το πω” ανέφερε η Τριανταφυλλίδου σε πρόσφατη δήλωσή της.

Ο Πάνος Βλάχος από την πλευρά του σημειώνει: “δεν νιώθω ότι άφησα κάτι. Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία τριών σεζόν και η επιλογή που είχα ήταν να μείνω και να γίνει και τέταρτη. Αν μετρήσετε τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει, είναι εξωπραγματικό. Συνήθως σε μια σεζόν μια πετυχημένη κωμωδία έχει είκοσι μέχρι τριάντα επεισόδια. Εμείς έχουμε γυρίσει εκατόν ογδόντα σε τρεις σεζόν! Και επειδή εγώ δεν έχω ούτε το μέγεθος ούτε το ταλέντο των υπόλοιπων και επειδή είμαι σε μια ηλικία που τώρα αρχίζω να διαμορφώνω το ποιος είμαι και το τι κάνω, θέλω να βρίσκω τρόπους να είμαι συνεχώς πιο δημιουργικός και πιο ευφάνταστος σε αυτό που κάνω στην, τέχνη μου. Για μένα, επιτυχία είναι να κάνεις διαρκή επανάσταση και να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν αυτό θα έχει μικρή ή μεγάλη αποδοχή είναι σχετικό, τυχαίο και τυχερό κάποιες φορές”.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το ήμισυ του νέου ζευγαριού στη Μουρμούρα

Το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού και επιβεβαίωσε πως θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που αντικαθιστούν το ζευγάρι στη σειρά. Όπως είπε, δεν πρόκειται για αντικατάσταση στον ίδιο ρόλο, αλλά για την παρουσίαση ενός νέου ζευγαριού, με την παρτενέρ του να παραμένει ακόμη άγνωστη, αφού η παραγωγή της σειράς αναζητεί την πλέον κατάλληλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερη για το ρόλο είναι η Δανάη Επιθυμιάδη, όπως τουλάχιστον έγραψε το περιοδικό People. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή δεν ανέφερε όνομα για την παρτενέρ του, ενώ όπως εξήγησε δεν θα αντικαταστήσουν στους προκατόχους τους στους ίδιους ρόλους, αλλά θα εισέλθουν στη σειρά ως νέο ζευγάρι.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου