LIFE STYLE

Μπαμπάς -για τρίτη φορά- έγινε ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

μπαμπάς-για-τρίτη-φορά-έγινε-ο-ρόμπερτ-27675

Με μία χιουμοριστική και χολιγουντιανή δήλωση ανακοίνωσε, μέσω Facebook, o Ρόμπερτ Ντάουνι Tζούνιορ τη γέννηση της κόρης του, Άβρι Ρόελ Ντάουνι.

«Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014-χειμώνα 2015. Η παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: ’Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση… Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει’… Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια @ 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου… ζυγίζει 3,17 κιλά κι είναι 50,8 εκατοστά, συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν (σ.σ. της συζύγου του) που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του ’σκάρτου’ DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ+εκεί όταν θα σταματήσω να την χαζεύω» έγραψε στη σελίδα του ο διάσημος πρωταγωνιστής.

Η νεογέννητη κόρη του ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν, η οποία είναι παραγωγός, είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005.

Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι έχει έναν αδελφό, τον 2 ετών Έξτον Ελάιας, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο με την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου