LIFE STYLE

Δήλωση-σοκ του Μαυρίδη: «Έλενα, θέλεις να με καταστρέψεις»

δήλωση-σοκ-του-μαυρίδη-έλενα-θέλεις-ν-261069
Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλά ανοιχτά σε συνέντευξή του για την Έλενα Παπαρίζου, τη σχέση τους, την πορεία της καριέρας της και… σοκάρει!

« Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε ’αρπαχτές’, τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. (…) Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα» είπε χαρακτηριστικά στο freegossip

Ο γνωστός μάνατζερ δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ. Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: "Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία". Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. ´Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία’. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ´ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής´. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ’ αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; "Τόνι βγες έξω από το σπίτι"; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;»

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Μαυρίδης διευκρινίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίος εκείνος θεωρεί ότι η πλευρά Παπαρίζου έχει αποσύρει τα εξώδικα: «Είμαι σίγουρος πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας του καλού παιδιού – και ήτανε – με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. (…) Ο κόσμος, στο κύκλωμα της, κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρό της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: ’Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα’. Για διαφημιστικούς λόγους»

Όσο για την φράσης «Ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος» : «Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα, κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα».

Όσο για το αν η Έλενα έχει πρόβλημα με το αλκοόλ τονίζει: «Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα. Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω; Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε "Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια"».

«Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να με γα…! Θες να μ εκαταστρέψεις» είπε χαρακτηριστικά!

gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου