LIFE STYLE

Τόνυ Μαυρίδης: «Γράφουν ότι έτρωγα τα λεφτά της Έλενας»

τόνυ-μαυρίδης-γράφουν-ότι-έτρωγα-τα-λ-256619

Ο Τόνυ Μαυρίδης απαντάει σε όσους τον συκοφαντούν και τον κατηγορούν πως δεν δούλευε τόσα χρόνια, αλλά καρπωνόταν την επιτυχία της πρώην συντρόφου του, Έλενας Παπαρίζου.

«Γράφουν ότι ο Τόνυ έτρωγε τα λεφτά της Έλενας και καθόταν… Παιδιά δεν είναι έτσι. Αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι με Σάκη Ρουβά. Εγώ δεν ήμουνα φύλακας άγγελος της. Εγώ τις έγραφα τις ενορχηστρώσεις και μέσα στο χρόνο έγραφα μερικά τραγούδια. Έχω γράψει καλά τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες. “Την πόρτα για τον ουρανό”, “Πάντα σε περίμενα”» είπε ο Μαυρίδης στο δελτίο του Star.

Και προσθέτει πως «είναι θέμα εγωισμού από τη μεριά της Έλενας, γιατί ουσιαστικά είχαμε μόνο μια διαφωνία, τα περί στούντιο. Εγώ και η Έλενα είχαμε κοινή περιουσία μόνο το σπίτι και κάποια μηχανήματα στο στούντιο που τα είχαμε πάρει μαζί, αλλά έτυχε να είναι στο όνομα το δικό της».

Όσον αφορά τη διαφωνία τους για το σπίτι, ο Τόνυ δήλωσε πως έχει βρεθεί ήδη αγοραστής, αλλά αυτό που τον «καίει» είναι τα μηχανήματα στο στούντιο:

«Η Έλενα μου είπε “θέλω να σου πάρω τα μηχανήματα”. Της είπα ότι ήμασταν μαζί 12 χρόνια.. Εσύ θα συνεχίσεις το τραγούδι σου και θα μπορέσεις να ζήσεις, εγώ τι θα κάνω;»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου