LIFE STYLE

Τζάστιν Μπίμπερ: Πάσχει από τη νόσο του Λάιμ

τζάστιν-μπίμπερ-πάσχει-από-τη-νόσο-του-244064

Ο Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε χθες ότι έχει προσβληθεί από τη νόσο του Λάιμ, ευρύτερα γνωστή ως βορρελίωση.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Μπίμπερ έγραψε, «Πρόσφατα με διέγνωσαν με τη νόσο του Λάιμ και επιπλέον είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας μονοπυρήνωσης που επηρεάζει το δέρμα μου, την νευρική λειτουργία, την ενέργειά μου και εν γένει την υγεία μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει 124 εκατομμύρια ακολούθους. Η ανάρτησή του ήταν μια απ΄ντηση στην κριτική που είχε δεχθεί για τη φυσική του κατάσταση.

Ο τραγουδιστής συμπλήρωσε ότι γνωρίζει για τις εικασίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εικάζουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά, μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών του στις οποίες δεν φαινόταν καλά και είχε εξανθήματα. Περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του θα δοθούν μέσα από μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ζωή του που σκοπεύει να αναρτήσει ο ίδιος στο YouTube προσεχώς, κατέληξε.

Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια προβολές στο Vevo, μουσικό κανάλι στο YouTube. Ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει επίσης πολύ μεγάλη παρουσία στο Twitter, στο οποίο είναι μια από τις διασημότητες με τους περισσότερους ακολούθους (107 εκατομμύρια) και έπεται του Μπαράκ Ομπάμα που ακολουθείται από 111 εκατομμύρια.

Τι είναι η νόσος του Λάιμ

Η νόσος του Λάιμ μεταδίδεται με το τσίμπημα τσιμπουριών που έχουν μολυνθεί από το βακτήριο της βορρέλιας. Μολονότι η εκδήλωση των συμπτωμάτων μπορεί να περιοριστεί σε ένα χαρακτηριστικό ερύθημα γύρω από την περιοχή του τσιμπήματος, σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλεί σοβαρά και επώδυνα προβλήματα, κυρίως νευρολογικά, μυϊκά και στις αρθρώσεις.
«Πέρασα κανά δυο δύσκολα χρόνια, αλλά η λήψη της σωστής αγωγής για την αντιμετώπιση αυτής της ανίατης ασθένειας θα βοηθήσει και θα επιστρέψω καλύτερα από ποτέ», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του.

cnn.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου