LIFE STYLE

Εξώφυλλο σε gay περιοδικό ο Σάκης Ρουβάς

εξώφυλλο-σε-gay-περιοδικό-ο-σάκης-ρουβάς-221086

Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο περιοδικού που αφορά την ομοφυλόφιλη κοινότητα και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο γνωστός σταρ, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι υποστηρίζει την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια ενω απάντησε στις φήμες που υποστήριζαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Όταν έγινα πατέρας, ο κόσμος μου άλλαξε 100%. Γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου κι ένα νέο βάθος συναισθημάτων που αγγίζει το άπειρο. Αυτή η εμπειρία δεν εγκλωβίζεται σε κοινωνικές συμβάσεις και δεν χωράει σε στεγανά. Γονιός να γίνει όποιος έχει να προσφέρει ανεξάντλητη αγάπη σ’ αυτά τα θεϊκά πλάσματα που λέγονται παιδιά, όποια και αν είναι η σεξουαλική του ταυτότητα. Και είμαι σίγουρος ότι gay γονείς μπορούν να μεγαλώνουν υπέροχα παιδιά» δήλωσε στο free press έντυπο «Antivirus» ο Ρουβάς.

Ο τραγουδιστής μάλιστα απάντησε αφοπλιστικά και σε όλους αυτούς που επί σειρά ετών αμφισβήτησαν τον σεξουαλικό του προσανατολισμό: «Ένα από τα πράγματα που έρχονται στο επίκεντρο όταν βρίσκεσαι στο προσκήνιο είναι η σεξουαλικότητα σου, στην οποία ο καθένας μπορεί να βάλει τη δική του ταμπέλα ανάλογα με τις προσωπικές του πεποιθήσεις. Εμένα μ’ αρέσει να ζω και να επικοινωνώ τη σεξουαλικότητα μου και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως του αρέσει» δήλωσε χαρακτηριστικά

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου