LIFE STYLE

Εκ βαθέων εξομολόγηση του διεθνούς Βολιώτη χορευτή

εκ-βαθέων-εξομολόγηση-του-διεθνούς-βο-217016

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 τον Στέφανο Δημουλά, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Ο διεθνής Βολιώτης χορευτής, αναφέρθηκε στο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό “Attitude” μαζί με τον πατέρα του, τονίζοντας την αποδοχή και τη στήριξη που έχει από τους γονείς του, για τον τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί.

Ο 25χρονος Στέφανος έχει κατακτήσει το Covent Garden και βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, διαγράφοντας μια λαμπρή καριέρα στον χορό στο εξωτερικό. Ο διάσημος χορευτής μίλησε για το περίφημο εξώφυλλο με την τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα του στο μεγαλύτερο ομοφυλοφιλικό περιοδικό στην Αγγλία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Το θέμα ήταν η αποδοχή, σε ό,τι κι αν κάνεις, από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μου είπαν να σκεφτώ πώς θα μπορούσα να φωτογραφηθώ στο εξώφυλλο και ποιο πρόσωπο θα επέλεγα. Κατευθείαν σκέφτηκα τους γονείς μου. Και οι δύο είναι πολύ υποστηρικτικοί, αλλά σκέφτηκα ότι είναι πολύ πιο σημαντικό για ένα γιο να έχει τον πατέρα του στο πλάι του. Είναι ίσως λίγο πιο ιδιαίτερο”.

Και συνέχισε: “Ο πατέρας μου δίστασε στην αρχή γιατί μεγαλώσαμε σε ένα περιβάλλον όπου θέλαμε να διαφυλάξουμε κάθε επιλογή της οικογένειάς μας, τα “εν οίκω μη εν δήμω”. Ο πατέρας μου δεν ήθελε η οικογένειά μας να γίνει αντικείμενο προς πώληση και είχε αυτούς τους ενδοιασμούς, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε. Του εξήγησα ότι δεν είναι κάτι που θα κάνω για να με αναγνωρίζει ο κόσμος για το περιοδικό ή για να διαφημίσω τον εαυτό μου, αλλά ότι είναι κάτι για την προώθηση της δουλειάς μου. Η μαμά ήταν περήφανη και, μάλιστα, διπλά περήφανη και για τον μπαμπά μου. Μας προσέγγισαν μετά από τον ελληνικό Τύπο για να κάναμε κάτι παρόμοιο, αλλά αρνηθήκαμε. Θα γινόμασταν μία καραμέλα”.

Ο Στέφανος μίλησε, επίσης, για το bullying που δέχτηκε στον Βόλο για την επιλογή του να ασχοληθεί από 4 ετών με το κλασικό μπαλέτο:

“Είναι παιδιά και γι’ αυτό τον λόγο το δικαιολογώ στο μυαλό μου όσο μεγαλώνω. Το θέμα είναι από πού προέρχονται αυτά τα παιδιά, από ποιες οικογένειες τους μαθαίνουν ότι το αγοράκι που κάθεται στο διπλανό θρανίο δεν είναι σωστό που πηγαίνει μπαλέτο, εσύ πρέπει να γίνεις άντρας βαρύς και θα πας ποδόσφαιρο και μποξ”.

[news247.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου