LIFE STYLE

Ο Ντάνος ξαγρύπνησε μοιράζοντας άρτους σε πιστούς σε Ναό [εικόνες]

ο-ντάνος-ξαγρύπνησε-μοιράζοντας-άρτο-209144

Είναι γνωστή η στενή σχέση που έχει ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Θεό και την εκκλησία. Τους μήνες που παρακολουθούσαμε την πορεία του στο Survivor, αλλά και στις μετέπειτα συνεντεύξεις του δεν έκρυψε ποτέ πως είναι ένας άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πολλές φορές σε σημαντικές γιορτές επισκέπτεται το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσει. Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, φέτος, ανήμερα της γιορτής της μικρής εκκλησίας, βρέθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου ανάμεσα σε εκατοντάδες πιστούς και περίμενε υπομονετικά να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας και τον Τίμιο Σταυρό από το χέρι του πατέρα Δημήτριου.

Μάλιστα, στα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες του ναού κατά τη διάρκεια της ιερής αγρυπνίας, φαίνεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέμεινε όλο το βράδυ στον ναό και μάλιστα φόρεσε και ποδιά για να βοηθήσει στο μοίρασμα άρτων και φαγητού στους πιστούς.

Το ίδιο είχε πράξει ο ηθοποιός και πέρυσι, όταν πήγε στο εκκλησάκι για να προσκυνήσει και τότε επίσης είχε βοηθήσει αθόρυβα ως τα ξημερώματα τους ιερείς, με τους οποίους έχει στενή σχέση.

Πηγή: thetoc.gr, Φωτογραφίες από το ekklisiaonline.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου