LIFE STYLE

Δες πως είναι σήμερα η Αφροδίτη από το Άκρως Οικογενειακόν (βίντεο)

δες-πως-είναι-σήμερα-η-αφροδίτη-από-το-ά-201612

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου, η μεγάλη κόρη του Γιάννη Μπέζου στο Άκρως Οικογενειακόν, Αφροδίτη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», για τη ζωή της, αλλά και με τι ασχολείται σήμερα.

Η γνωστή ηθοποιός είπε πως σήμερα βιώνει το δικό της Άκρως οικογενειακόν, αφού έχει κάνει τη δική της οικογένεια. Μάλιστα η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Μετά τη σειρά, έκανα το δικό μου “Άκρως οικογενειακόν”. Έκανα δύο παιδιά, έκανα έναν άντρα, ένα σκύλο, ένα κουνέλι και είμαι “Άκρως οικογενειακόν”, αλλά με δύο παιδιά»!

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου, πλέον ασχολείται με το τραγούδι και είναι μέλος της μπάντας «Canto Liba». Η ίδια για την ενασχόλησή της με το τραγούδι δήλωσε: «Είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει. Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για το τραγούδι: “Γιατί το γύρισες, πώς το γύρισες”».

Σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο είπε: «Δεν ήταν αυστηρός μαζί μας. Ήταν πολύ καλός με τα νέα παιδιά, ήταν κύριος. Μας βοήθησε και μας αγκάλιασε πάρα πολύ και αυτός και η Ναταλία. Έκανε συνεχώς αστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη σκηνή».

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

tff.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου