LIFE STYLE

Σε κλειστό κύκλο ο γάμος του Ησαΐα Ματιάμπα με την Βασιλική Καλιανιώτη

σε-κλειστό-κύκλο-ο-γάμος-του-ησαΐα-ματι-200872

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου του Ησαΐα Ματιάμπα με την αγαπημένη του Βασιλική Καλιανιώτη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, τόπο καταγωγής της νύφης.

Ο 34χρονος τραγουδιστής που τον Ιανουάριο ντύνεται γαμπρός μίλησε στην εφημερίδα Real News για τον επικείμενο γάμο του.

«Ευελπιστώ όταν έρθει εκείνη η στιγμή να μη διστάσω και όταν ακούσω “Ησαΐα χόρευε”, να χορέψω πραγματικά με τον ιερέα. Έχω βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω κλασικό γύρο, αλλά… “Ματιαμπέικο”», δήλωσε ο ίδιος χαριτολογώντας.

«Είμαι πολύ καιρό ζευγάρι με τη Βασιλική, γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για αυτή τη φάση της ζωής μας. Καλά να είμαστε, να έχουμε την υγεία μας και θα τα πούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα» σχολίασε ο Ησαΐας στην εφημερίδα.

Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως ο γάμος του θα γίνει σε κλειστό κύκλο καθώς θέλει να το ζήσει μακριά από τα φώτα. Όπως κάνει άλλωστε με την προσωπική του ζωή μέχρι σήμερα.

«Νιώθω έτοιμος να δημιουργήσω οικογένεια εδώ και πάρα πολύ καιρό! Θέλω σύντομα να κάνω παιδί, αν και το θέμα δεν είναι μόνο να κάνεις παιδιά, αλλά να μπορείς να τα μεγαλώσεις σωστά», τόνισε στην ίδια συνέντευξη.

[govastileto.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου